GTA 5 Texture Quailty Değişmeme ve Oyun Arka Planda Çalışma Sorunu

Myronn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Oyun Ayarlarında Texture Quality ayarını değiştirdiğimde, oyunu yeniden başlatmak üzere oyundan çıkıyor ama oyun tekrar açılmıyor. Görev yöneticisinde arka planda çalışıyor gözüküyor, oradan kapatıyorum oyun kendiliğinden o şekilde açılıyor, oyuna tekrar girdiğinde de ayar değişmiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
İnternetten araştırdığıma göre GTA modlarından kaynaklanan bir sorun olarak gözüküyor. GTA5 klasörünün içindeki commandlines.txt dosyasını silip oyunu tekrar başlatmışlar. Sonra sorun çözülmüş. Fakat bunu yapmadan önce bu dosyayı yedeklemeyi unutmayın, oyunun bozulma ihtimaline karşın.

KS

Myronn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
İnternetten araştırdığıma göre GTA modlarından kaynaklanan bir sorun olarak gözüküyor. GTA5 klasörünün içindeki commandlines.txt dosyasını silip oyunu tekrar başlatmışlar. Sonra sorun çözülmüş. Fakat bunu yapmadan önce bu dosyayı yedeklemeyi unutmayın, oyunun bozulma ihtimaline karşın.
Zaten sildim hala bu durum oluyor.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
Sorun direkt oyunun kendisinde olabilir. Herhangi bir mod vs. kullanmıyorum nadiren girip bakıyor ve sonrasında çıkıyorum ama bir kaç gündür/haftadır böyle muhtemelen güncelleme kaynaklıda olabilir. Daha öncede oluyordu sonradan kendiliğinden düzelmişti.

Oyun sürümüm: Epic
Güncelleme durumu: Son sürüm

KS

Myronn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
@ugur.gozaydin Bide hocam konuyla alakasız bugün bilgisayarda assetto corsada işlemci sıcaklığı 80e kadar çıktı sebebi neden kaynaklanabilir acaba ? hava çok sıcaktı evin içinde terliyodum o derece, ondan olabilirmi ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sebebini bulamadım bu sorunun. 2 şey önereceğim.

Birincisi önce EPIC GAMES uygulamasını komple kapatın görev yöneticisi dahil. Daha sonra C:\Users\%username%\AppData\Local\Epic Games şu konuma girin ve BrowserCache adlı klasörü silin ve uygulamayı tekrar başlatıp deneyin.

İkinci önerimse uygulamayı CCleaner gibi bir yazılımla silmek ve tekrar yüklemek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri