GTA Online Error Sorunu

John Swanson

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Merhaba arkadaşlar,

İnternetimden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Fakat ne zaman GTA Online girsem error veriyor ama bazen sorun olmuyor. Oyuna herhangi bir mod da yüklemedim bu sorunu nasıl çözebilirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
there has been an error joining a session
Bu başka bir yerden alıntıdır. Çözüm olmuş.
Sunucuya giriş yaparken diğer şeylerle (Steam Arayüzü/Alt+Tab/Discord vs) çok uğraşmamaya çalışın, mümkünse hiç uğraşmayın. Herkes "Ne de olsa yapabiliyorum demek ki izin vermişler, bir şey olmaz." diyip oyun yüklenirken orayı burayı kurcalıyor. Yükleme ekranı da buga giriyor, ya sonsuz loop oluşuyor, ya gereğinden çok çok uzun sürüyor ya da böyle hata veriyor. Ondan sonra da "GTA 5'in yükleme ekranı çok uzun sürüyor!", "Oynanmaz bu oyun!", "Oynanma saatimin yarısı yükleme ekranı!" gibi şeyler söyleyerek saçmalıyorlar. Normalde oyunun yükleme süresi HDD'de bile ilk girişte 5, sunucu/görev değiştirmesi 1 dakikayı aşmaz.

Bizzat denedim. Yükleme ekranında oyunun yüklenmesini beklemekten başka bir şey yapmayın.
Kronik bir sorun halini almış ise bağlantı ayarlarınızda sıkıntı vardır. Rockstar forumlarında çözüm yolları var.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Discordla falan uğraşmıyorum ve bağlantıda da bir sorun yok fakat sorun hala devam ediyor.

Alp oyuna girdiğinde hiç bir şey yapmadan sadece bekleyerek bağlanmayı denedin mi? Ayrıca internetinde ağ ayarları bölümünde manuel olarak girilmiş IP veya DNS var mı? DNS giriyorsan onu otomatik yaparak tekrar dener misin?

KS

John Swanson

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Alp oyuna girdiğinde hiç bir şey yapmadan sadece bekleyerek bağlanmayı denedin mi? Ayrıca internetinde ağ ayarları bölümünde manuel olarak girilmiş IP veya DNS var mı? DNS giriyorsan onu otomatik yaparak tekrar dener misin?
Otomatik zaten hocam. Ve özellikle oyunda arkadaşımın sunucusuna bağlandığımda error veriyor. Direkt olarak onlineye girince çoğunlukla sorun olmuyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri