Gta Online Girince Klavyemin Alt Tuşu Basılı Kalıyormuş Gibi Oluyor

BlackSide24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba ben birkaç gündür bu sorun ile karşılaşıyorum sorunum başlıkta ta yazmış olduğum gibi gta girdiğim zaman story modda normal bir şekilde oyunumu oynayabiliyorken online girdiğim gibi klavyemin alt tuşu takılı kalıyormuş gibi oluyor esc tuşuna basınca uygulamaları alta alıyor bunun bir kısayol tuşu varmıdır düzeltmek için örnek: fn + w tuşuna basınca wasd nin yeri yön tuşları oluyor gibi

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Merhaba ben birkaç gündür bu sorun ile karşılaşıyorum sorunum başlıkta ta yazmış olduğum gibi gta girdiğim zaman story modda normal bir şekilde oyunumu oynayabiliyorken online girdiğim gibi klavyemin alt tuşu takılı kalıyormuş gibi oluyor esc tuşuna basınca uygulamaları alta alıyor bunun bir kısayol tuşu varmıdır düzeltmek için örnek: fn + w tuşuna basınca wasd nin yeri yön tuşları oluyor gibi
Olduğu zaman klavye yi tak çıkar yaptığında düzeliyor mu ?

KS

BlackSide24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Malesef Sadece pc yi kapatıp açtığım zaman düzeliyor

ve sadece gta online girince bu sorunu yaşıyorum

KS

BlackSide24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şimdi gta online girdim denedim fakat olmadı şu anda telefondan yazıyorum çünkü pc den yazamıyorum alt tuşuna basılı kaldığı için

Ctrl + alt + del yapıp iptal desem bile düzelmiyor

sorunu çözdüm mouse min mode değiştirme tuışuna bastığım zaman düzeldi mouse si logitech g300s olan arkadaşlar böyle bir sorun yaşadıkları zaman mousenin mod değiştirme tuşuna bassınlar sorun çözülüyor.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri