GTA San Andreas TR Yama

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Öncelikle Merhabalar (Tekrardan) Ben Tekrardan GTA San ANdreas Oynamaya Karar Verdim Hatta Bunun Yayınını Da Yapmayı Düşünüyorum Kanalda Fakat Biraz problem Var; Şimdi hikayeyi Konuşmaları ingilizce Bilmeyen yada Çoq İyi İngilizcesi Olmayan Kişiler (+Ben) İçin Türkçe Yama İndirmek İstiyorum Fakat Shift Delete Den Gidip İndirdiğim yama Oyunumda Problemelere Yol Açıyor (Zaten Oyunun Şuanki Halinde Problem Yokmuş Gibi) Bana Alternatif Bir Yama Önerirmisiniz (İlk Defa TR Yama Olarak Oynayacam Vede Kuracam O Yüzden kurulumda Program Gibi Başlatmak Yerine Şu Klosörü Şuraya Taşı Falan Gibi İse +1 Yaş Anlatırmış Gibi Anlatırsanız Sevinirim) Şimdiden teşekürler Kolay Gelsin Herkeze

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
gtatr.com adresine bakabilirsiniz. Burası GTA oyunları için genelde kullanın en büyük platformlardan birisidir.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
hocam oradan yüklemiştim zaten yamayı ama olmuyordu yamayı sildim (zibilyarıncı kere) oyunuda sildim (Steam Üzerinden kaldır diyerek) Sonra oyunu tekrar indirip yamayı açtığımda yamayı indirirken beraberinde inen altyazı düzeltimi ve wildfire  düzeltimini kaldırıp öyle denediğimde oldu (isimleri doğru yazamamış olabilirim)

fakat oyunumda low rider yada dace görevlerinde kullanılan tuşları algılıyor fakat low rider da yukarı ve aşağı tuşunu algılasada hiçbir şekilde puanımı vermiyor tuşları değiştirdim fakat yine de bişey değişmedi aynı ve çözümünü bir türü nette bulamadım ve bide normal bir biçimde araba sürerken sanki saniyelik olarak firen yapıyor normal bir hızla giderken ben bütün tuşlardan elimi çekiyorum ve araba bas çek basçek şeklinde firen yapıyor tek bende mi oluyor anlamadım youtubede izlediğim diğer kişilerde yayıncılardaz falan olduğunu görmedim (örnek olsun diye baktığım birkaç video da) ve araçların arkası deli gibi sallanıyor bindiğim bütün araçlar sanki beşikte sallanıyormuş gibi 
eskiden hiç bukadar sıkıntılı değildi diye hatırlıyorum

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
firen hatasının çözümü için frame limiti açmanız yeterliymiş

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
hocam kendi bulduğum kadarıyla çoğu hata frame limit ile alakalı onu açınca düzeliyor kapatınca bozuluyor tekrardan oyun ben sürekli kapat aç kapat aç dolaşıyorum bilmeyenler de çare arayanlar da öğrenmiş olurlar dizye burada başlatayım dedim şuan da bitti

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri