Gençler bilgisayarı yeni aldım rp oynamak için gta aldım epic gamesten enhaced version varmış birkaç kişiye sorduğumda legacy olmasada olur oynatır demişlerdi şuan fivem yüklüyorum ve legacy istiyor ne yapmam gerek nasıl açarım
kütüphanen de premium edition da yok mu? Yanlış olabilir ama gta enhaced grafikleri biraz iyileştirilmiş sürüm premium edition da standart sürüm diye biliyorum premium da varsa onu kurGençler bilgisayarı yeni aldım rp oynamak için gta aldım epic gamesten enhaced version varmış birkaç kişiye sorduğumda legacy olmasada olur oynatır demişlerdi şuan fivem yüklüyorum ve legacy istiyor ne yapmam gerek nasıl açarım
hocam var ama fivem görmüyor zaten epic açıklamasında legacy de içerir diyor çözemedimkütüphanen de premium edition da yok mu
ben premium da indirdim enhaced de indirdim fivem oynayan biri değilin fakat premium olanın girmesi lazım. Arkadaşım premium girebiliyor demişti konuşurken.hocam var ama fivem görmüyor zaten epic açıklamasında legacy de içerir diyor çözemedim
Eğer aldığın gta ya premium edition ek olarak gelmediyse maalesef yapılacak bir şey yok.normal kurulum ile gelebiliyor mu yoksa ayrı olarak mı nasıl indirebilirim epic kütüphanesinden bilginiz varmıdır