GTA5-HARİTA VE MENÜ EKRANINDA TAKILMALAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Spiritof90's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar iyi günler

Ryzen 5 3600x
16 gb ram

rtx 2070 super ekran kartı kullanmaktayım.

Ancak oynadığım hiç bir oyunda sıkıntı yokken, geçen haftalarda gelen gta 5 güncellemesinden sonra gta 5 harita ve menü ekranında yer yer fps düşmeleri ve takılmaları yaşıyorum. Oyun içinde herhangi bir takılma ve fps sorunum yok oyunu gayet akıcı bir şekilde ortalama 85-90 fps ile oynuyorum. Biraz araştırmalar sonucu vsync aktif ettiğim zaman bu sorunun çözüldüğünü fark ettim ancak vsync tam açıkken 60 fps half yani yarımda kullanırken 72 fps alıyorum. Bu da beni biraz rahatsız etmekte çözüm önerisi olan var mı? şimdiden teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
NVIDIA Denetim Masası / 3D Ayarlarının Yönetilmesi / Program Ayarları / GTA 5 adı altından Düşey Senkronizayson ayarınızı Uyarlamalı yapın ve Uygulayın ayarı. Sonra oyunda V-Sync ayarını aktif edin böyle deneyin. İşe yaramaz ise oyundaki MSAA kenar yumuşatma ayarını NVIDIA TXAA olarak ayarlayın. Oda işe yaramaz ise monitörünüz FreeSync ayara G-Sync ise NVIDIA Denetim Masasından G-Sync ayarınızı aktif edin eğer aktif değilse.

KS

Spiritof90's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
NVIDIA Denetim Masası / 3D Ayarlarının Yönetilmesi / Program Ayarları / GTA 5 adı altından Düşey Senkronizayson ayarınızı Uyarlamalı yapın ve Uygulayın ayarı. Sonra oyunda V-Sync ayarını aktif edin böyle deneyin. İşe yaramaz ise oyundaki MSAA kenar yumuşatma ayarını NVIDIA TXAA olarak ayarlayın. Oda işe yaramaz ise monitörünüz FreeSync ayara G-Sync ise NVIDIA Denetim Masasından G-Sync ayarınızı aktif edin eğer aktif değilse.

hocam çok teşekkür ederim. düşey senkronizayonu kapattım. Vsync aktif ettim sorunum çözüldü. Tekrardan teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri