GTA5 kurulumda socıal cluba baglamıyor tarayıcıdan bile socıal club acılmıyor. yardımcı olurmusunuz.
Son düzenleme:
'' GT5 '' Dediğin GTA5 oluyor sanırsam kardeşim dimi..?GT5 kurulumda socıal cluba baglamıyor tarayıcıdan bile socıal club acılmıyor. yardımcı olurmusunuz.
Modemi kapatıp açabilir misiniz ?
evet epic games den aldımOyun orjinal mi ?
yaptım ama olmadıModemi kapatıp açabilir misiniz ?
boyle bır durumda acıklama yapmaları gerekmezmıServer Çökmüş olabilir mi? Acaba Çünkü 2020 Döneminde çoğu insanlar '' Socıal Cluba '' Hatası alıp giriş sağlayamadı..
2020 ' Yıllın'da dediğim gibi server çöküş yaşadı ve insanlar hatta üzerine hata alınca ' Rockstar ' Twitter Üzerinden açıklama yapmıştı 1-2 saat içinde onarım yapılıp gene Twitter üzerinden açıklama yapıp tüm herkesten özür dilediler sorun öyle çözülmüştü..boyle bır durumda acıklama yapmaları gerekmezmı
2020 ' Yıllın'da dediğim gibi server çöküş yaşadı ve insanlar hatta üzerine hata alınca ' Rockstar ' Twitter Üzerinden açıklama yapmıştı 1-2 saat içinde onarım yapılıp gene Twitter üzerinden açıklama yapıp tüm herkesten özür dilediler sorun öyle çözülmüştü..
Sana bir yardımı dokunur mu? bilmiyorum ama bir arkadaş çözümü bulmuş bir bak istersen kardeşim..
![]()
Rockstar Games Social Club SORUNU ÇÖZDÜM! | DonanımHaber Forum
Arkadaşlar, Rockstar Social Club yüklerken böyle bir sorunla karşı karşıyayım. Napmalıyım, lütfen yardımcı olun? DNS'leri değiştirdforum.donanimhaber.com