Gta5 Sürekli Drop Sorunu

Kimblee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci: Ryzen 5 5600
Ekran kartı: asus tuf 1660 super
Ram: Kingston fury 2x8 3600 mhz

Sistem özelliklerim bu şekilde FiveM'de videoda gördüğünüz gibi düşük ayarlarda oynuyorum. 100-180 fps civarı alıyorum onunla ilgili bir sorunum yok. Fakat 47. saniyede gördüğünüz gibi çok sık drop yiyorum. Bu durum son zamanlarda iyice artmaya başladı biraz sinirimi bozdu açıkçası. Ram yetersizliğinden kaynaklı bir drop mu yiyorum? Çünkü ram kullanımı 15GB'yi bulmuş durumda videoda gördüğünüz gibi. Yoksa başka bir şeyden kaynaklı olabilir mi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi rica etsem? Şimdiden teşekkür ediyorum.

UltimateGuide

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
İmzadaki sistemi ilk aldığım zamanlarda aynı sorunu yaşıyordum dikey sekronizasyonu açınca sorun düzeldi sonra kapattım yine düzelmişti optimizasyonu sorunlu bir oyun bence sizde VSYNC yi açabilirsiniz kapalı ise

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Ram kullanımının 16 olması ilginç olmuş gtayı 120fps üstü oynamak drop yaratıyordu bende her ne kadar kaldırsada . Garip bir oyunda farcry6 oynarken 1 kere hatayla karşılaşmadım gtada garip şeyler oluyordu fps si sabitlemeyi dene istersen. birde ram kullanımı 16tı yı geçtiğinde o şekil droplar olur hogwarts legacyde gözlemlemiştim. Fakat gta için 16yı geçmesi çok garip bir durum ayarlardan ram kullanımını dşürmeye çalış

KS

Kimblee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İkisini de deneyeceğim teşekkür ederim yorumlarınız için umarım çözülür. Ram'den kaynaklı olduğuna kanaat getirirsem ramleri satıp 32'ye geçmeyi düşünüyorum. Umarım bu şekilde çözülür.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri