Fiyatına göre kağıt üzerindeki değerleri gayet iyi bu monitörün. Bütçe düşükse beliritin ona göre öneri yaparım
Fiyatına göre kağıt üzerindeki değerleri gayet iyi bu monitörün. Bütçe düşükse beliritin ona göre öneri yaparım
almışken kaliteli bsy olsun istiyorum da bu attıgınız ayakları felan hoşuma gitmediFiyatına göre kağıt üzerindeki değerleri gayet iyi bu monitörün. Bütçe düşükse beliritin ona göre öneri yaparım
https://www.amazon.com.tr/dp/B09WF96MFV?tag=akakceprime-21&th=1 hocam bu monitör sağlam dimi coğu 165 galiba144 oluyorda oc ile mi 165 oluyo bu monitör sabit 165 mi ?Yani monitör kalitesiz değil bu fiyat aralığında gayet iyi bir monitör fakat ayaları konusunda bir yorum yapamam.
165 ile 144 arasında çok bir fark yoktur fakat ayak yapıları lenovoyla aynı ve karşılaştıracak olursak lenovo 400 nit ve native 8 bit bu yüzden lenovo önerirdim fakat bu da gayet iyi bir monitör içinize yattıysa alabilirsiniz. Epey üzerindeki karşılaştırmalarına şurdan bakabilirsiniz.https://www.amazon.com.tr/dp/B09WF96MFV?tag=akakceprime-21&th=1 hocam bu monitör sağlam dimi coğu 165 galiba144 oluyorda oc ile mi 165 oluyo bu monitör sabit 165 mi ?
lenova özelliklerde gsync yazmıyor hic165 ile 144 arasında çok bir fark yoktur fakat ayak yapıları lenovoyla aynı ve karşılaştıracak olursak lenovo 400 nit ve native 8 bit bu yüzden lenovo önerirdim fakat bu da gayet iyi bir monitör içinize yattıysa alabilirsiniz. Epey üzerindeki karşılaştırmalarına şurdan bakabilirsiniz.
AOC 24G2SPU/BK - Lenovo Legion R25i-30 Karşılaştırması - Epey
Epey - AOC 24G2SPU/BK - Lenovo Legion R25i-30 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
hocam lenova da gtg 4 ms dimiFreesync açabilirsin ikiside aynı işlevi görüyor ve native 8 bit varken onu terchi etmezdim fakat sana kalmış
peki gsync desteklemeyen monitör kullansam ne gıbı sorunlar olur 165 hz alır mıyım verdiği hzyilenovo 1ms gtg
Lenovo R25i-30 monitör kullanıyorum. G-sync desteği var ayrıca sabit 165hz alırsın, henüz yeni bir ürün ben gayet menunum ,bazı kullanıcılar hp omen 25 model monitörü de tercih edebiliyor aynı panel kullandıkları için.peki gsync desteklemeyen monitör kullansam ne gıbı sorunlar olur 165 hz alır mıyım verdiği hzyi