Gtg Moni̇tör Öneri̇si̇ 165 Hz İps

rowz7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
12
GTG MONİTÖR ÖNERİR MİSİNİZ HOPARLÖRÜ OLURSA İYİ OLUR

KS

rowz7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
12

almışken kaliteli bsy olsun istiyorum da bu attıgınız ayakları felan hoşuma gitmedi :D

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Yani monitör kalitesiz değil bu fiyat aralığında gayet iyi bir monitör fakat ayaları konusunda bir yorum yapamam.

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
https://www.amazon.com.tr/dp/B09WF96MFV?tag=akakceprime-21&th=1 hocam bu monitör sağlam dimi coğu 165 galiba144 oluyorda oc ile mi 165 oluyo bu monitör sabit 165 mi ?
165 ile 144 arasında çok bir fark yoktur fakat ayak yapıları lenovoyla aynı ve karşılaştıracak olursak lenovo 400 nit ve native 8 bit bu yüzden lenovo önerirdim fakat bu da gayet iyi bir monitör içinize yattıysa alabilirsiniz. Epey üzerindeki karşılaştırmalarına şurdan bakabilirsiniz.

KS

rowz7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
12
165 ile 144 arasında çok bir fark yoktur fakat ayak yapıları lenovoyla aynı ve karşılaştıracak olursak lenovo 400 nit ve native 8 bit bu yüzden lenovo önerirdim fakat bu da gayet iyi bir monitör içinize yattıysa alabilirsiniz. Epey üzerindeki karşılaştırmalarına şurdan bakabilirsiniz.
lenova özelliklerde gsync yazmıyor hic

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Freesync açabilirsin ikiside aynı işlevi görüyor ve native 8 bit varken onu terchi etmezdim fakat sana kalmış

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
gsync ve freesync yırtılmayı önleyen teknolojiler. Verdiği hz yi alırsın ve zaten bazı oyunlarda pek mutlu olmayabiliyor fps sorunları, kasma hissayatı verdiği de olabiliyor

Xnunio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
peki gsync desteklemeyen monitör kullansam ne gıbı sorunlar olur 165 hz alır mıyım verdiği hzyi
Lenovo R25i-30 monitör kullanıyorum. G-sync desteği var ayrıca sabit 165hz alırsın, henüz yeni bir ürün ben gayet menunum ,bazı kullanıcılar hp omen 25 model monitörü de tercih edebiliyor aynı panel kullandıkları için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri