GTX 1050 Tİ İÇİN KASA ÖNERİSİ

Batuhan Taha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
GTX 1050 Tİ kullanarak yeni bir sistem yapmak istiyorum şuanda aklımda tam olarak hangi parçaları kullanmak gerektiği tam oturmadı ama ilk olarak kasayı seçmek istedim siz olsanız bu kart için hangi modeli veya modelleri tercih edersiniz

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
GTX 1050 Tİ kullanarak yeni bir sistem yapmak istiyorum şuanda aklımda tam olarak hangi parçaları kullanmak gerektiği tam oturmadı ama ilk olarak kasayı seçmek istedim siz olsanız bu kart için hangi modeli veya modelleri tercih edersiniz

Kasa en son seçilir.

Sistemi karton kutuya koysan bile çalışır. Bu yüzden bütçeyi öncelik sırasına göre harcamak gerekir.

R5 3600 + 1660 Ti'lı sistem topladım. Yaklaşık 1.5 yıl boyunca kasa olmadan kullandım.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bütçeye göre diğer parçalarıda seçersiniz hocam yardımcı oluruz istersen.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Kasa en son seçilir.

Sistemi karton kutuya koysan bile çalışır. Bu yüzden bütçeyi öncelik sırasına göre harcamak gerekir.

R5 3600 + 1660 Ti'lı sistem topladım. Yaklaşık 1.5 yıl boyunca kasa olmadan kullandım.
Ben de sistemimi görünüşe göre baya uzun bir süre uzay montaj kullanacağım gibi gözüküyor.İnternette birsürü kartondan yapılmış kasa var onlarda birini yapmadım geliyor sürekli.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Ben de sistemimi görünüşe göre baya uzun bir süre uzay montaj kullanacağım gibi gözüküyor.İnternette birsürü kartondan yapılmış kasa var onlarda birini yapmadım geliyor sürekli.

Eğer dikkat ederseniz, bir sorun yaşamazsınız.
Benim sistem odanın en köşesindeydi. Yani 2 tarafı duvarla kapalıydı.
Odanın ve masanın en köşesinde olduğu için, bile isteye dokunmadığın sürece herhangi bir temas olmuyordu.
O şekilde yaklaşık 1.5 yıl kullandım. İşinizi garantiye almak için onu koruyacak, hava alacağı karton kullanabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri