GTX 1080 Ekran Kartı İçin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ufukbarn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar;

Kullanmakta olduğum GIGABYTE GeForce GTX1080 Wind Force ekran kartı için termal ped arayışındayım. İnternet üzerinde baktığım zaman birden fazla [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]k[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]alınlığı farklı ,[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]watt gücü farklı[/font] termal ped buldum. Hangisini almalıyım hangi marka iyi bilmiyorum. Bir kaç bilgisayar tamiri yapan insanla görüştüm ve onlarda bilmediklerini söylediler. 

Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

İyi Forumlar dilerim..

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer kartın üzerinde zaten PAD varsa onun milimetre ölçüsünü almanız gerek aynısından almak istiyorsanız yok bilmiyorsanız kart ile plaka veya soğutucu arasının ölçüsünü alın ve ona göre o değerde yada ondan azıcık daha ince bir ürün alabilirsiniz. Bu arada Arctic marka ürünleri tercih edin derim.

KS

ufukbarn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ufukbarn' Alıntı:
Merhabalar;

Kullanmakta olduğum GIGABYTE GeForce GTX1080 Wind Force ekran kartı için termal ped arayışındayım. İnternet üzerinde baktığım zaman birden fazla [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]k[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]alınlığı farklı ,[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]watt gücü farklı[/font] termal ped buldum. Hangisini almalıyım hangi marka iyi bilmiyorum. Bir kaç bilgisayar tamiri yapan insanla görüştüm ve onlarda bilmediklerini söylediler. 

İyi Forumlar dilerim..

Teşekkür ederim. Peki bu watt değerini nasıl anlayacağım ?

KS

ufukbarn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ufukbarn' Alıntı:
ufukbarn' Alıntı:
Merhabalar;

İyi Forumlar dilerim..

Teşekkür ederim. Peki bu watt değerini nasıl anlayacağım ?

Çok teşekkür ederim. İyi günler. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri