bilmem test edeyim dedim kötü mü oluyorniye 75 dereceye gelmişken %60 fanda çalışıyor
Hocam suan kasa yan kapak takılı değildi taktım fanı var onun da sıcaklık 73 oldu fan hızı 57 5 dk oldu furmark kaç dk dursun böyle değerler iyi mi sence 8 x msaa açık monitör 1080 desteklemiyor ama 1080 aldımşöyle düşün sen sıcaklayınca fan hızını arttırısın neden düşükte kalmış. Şu yönden dedim %60 çalışacağına daha yüksek çalışsın derecede düşer yoksa değerde sorun yok. Ayarlamasını yap istersen 70 görünce yüksek çalışsın diye
değerler iyi ona bir şey demedim sadece ekran kartı fan hızını sen belirleyip arttırabilirsin. 70 derece ve üstüne çıktığında %60da çalışması az kalıyor daha yüksekte çalışırsa hem daha serin çalışmış olur. onu kastetmeye çalıştım aslındaHocam suan kasa yan kapak takılı değildi taktım fanı var onun da sıcaklık 73 oldu fan hızı 57 5 dk oldu furmark kaç dk dursun böyle değerler iyi mi sence 8 x msaa açık monitör 1080 desteklemiyor ama 1080 aldım
peki hocam bu kartın sıfırı olsa yine bu değerler mi çıkar elimdeki kartta temiz duruyor da 25 dk oldu 74 derece %58 fanda çalışıyordeğerler iyi ona bir şey demedim sadece ekran kartı fan hızını sen belirleyip arttırabilirsin. 70 derece ve üstüne çıktığında %60da çalışması az kalıyor daha yüksekte çalışırsa hem daha serin çalışmış olur. onu kastetmeye çalıştım aslında
model marka önemli eski bir seri sonuçta 2 fanlıdır diye düşünüyorum. 2. el için bir yorum yapamayacağım youtubeden bulabilirsen testlerine bak istersenpeki hocam bu kartın sıfırı olsa yine bu değerler mi çıkar elimdeki kartta temiz duruyor da 25 dk oldu 74 derece %58 fanda çalışıyor
ilk defa test yapıyorum direk tam yükte çalıştırıyor ya hemen 73-75 çıkıyor öyle kalıyor sorun yok dimi yavaş yükselmiyor yani furmarktamodel marka önemli eski bir seri sonuçta 2 fanlıdır diye düşünüyorum. 2. el için bir yorum yapamayacağım youtubeden bulabilirsen testlerine bak istersen