Gtx 1660 S Oc 6 GB Ekran Kartı Anlık Isınma Sorunu

espanyole

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar cümleten S.a GTX 1660 S OC 6 GB Ekran kartımda son zamanlarda ısınma sorunu yaşıyorum. Durum şu şekilde normal masaüstü kullanımında herhangi bi problem yok hatta pubg mobile oynuyorum onda bile sorun yaşamıyorum ama CS GO yada başka bi oyuna girdiğim zaman anında fan aşırı sesli çalışmaya başlıyor ve anında sıcaklık 85 derecelere çıkıyor ama oyunu kapattığımda 55 derecelere düşüyor anında sorun neyden kaynaklı olabilir.
Ekran kartı ayarlarıyla alakalı herhangi bi değişiklik yapmadım. Yazılımsal bir sıkıntı olma ihtimali varmıdır.Furmark Testi yaptırdım onunda resmini paylaşmak istiyorum sizlerle. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
Adsz.png

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Arkadaşlar cümleten S.a GTX 1660 S OC 6 GB Ekran kartımda son zamanlarda ısınma sorunu yaşıyorum. Durum şu şekilde normal masaüstü kullanımında herhangi bi problem yok hatta pubg mobile oynuyorum onda bile sorun yaşamıyorum ama CS GO yada başka bi oyuna girdiğim zaman anında fan aşırı sesli çalışmaya başlıyor ve anında sıcaklık 85 derecelere çıkıyor ama oyunu kapattığımda 55 derecelere düşüyor anında sorun neyden kaynaklı olabilir.
Ekran kartı ayarlarıyla alakalı herhangi bi değişiklik yapmadım. Yazılımsal bir sıkıntı olma ihtimali varmıdır.Furmark Testi yaptırdım onunda resmini paylaşmak istiyorum sizlerle. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederimEkli dosyayı görüntüle 18563
Kasa modeli nedir? Hocam eğer kasa için de hava akışı iyi değilse ısınması normal.

KS

espanyole

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-05 modeli
Hocam kasayı 3 yıldır kullanıyorum daha önce böyle bi problem yaşamadım ama 1 ay kadar önce kasayı temizledim ekran kartının fan kısmını söktüm temizlik için ama bu zamana kadar oyun oynamadığım için bi problem yaşamadım onuda belirtmek isterim

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Anladım. Peki oyuna girince birden yükselmesi oyundan çıkınca anında 30 derece oynaması padler ve macunla alakalı olabilir mi
Aninda derken dusmesi soyle olmali mesela 80 30 sny sonra 64 sonra 55 sonra 40 diye düşer

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri