Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yakın zamanda gtx1660'lı i3 10100f'li bir sistem topladım. Fakat monitör konusunda çok kararsız kaldım. Kararsızlığımın iki sebebi var. Bu sebeplerden ötürü siz değerli forum üyelerinin tavsiyesini almak isterim. Siz olsanız hangisini hangi sebepten tercih ederdiniz. Yorumlarınız benim için çok önemli.
1-) 2k monitör alır gtx1660'lı sisteme grafikleri kısarım zaten günümüz oyunları grafikleri düşük ayarlarda bile yeterli kalır 60+ fps ile yüksek çözünürlükte(gtx1660'lı sisteme göre) oyun deneyimi yeterli olur.
2-)FHD alırım yüksek grafik detaylarında takılırım ve performans benim için daha önemli.
Monitör Kriterleri Ve bütçe değerleri.
1-)Marka takıntım yok.
2-)Fiyat max 3,2k.
3-)Ekran boyutu fark etmez.
4-)Tazeleme hızı en az 144hz.
5-)Hdr olursa tadından yenmez.
6-)Panel tipi Fhd ve 2k için TN hariç. Bir istisna var oda aklıma takılmışken sorayım ASUS TUF GAMING 24.5" VG258QM 280Hz 0.5ms 2xHDMI DP HDR FHD G-Sync TN Gaming Monitör
Bu monitörü kullanan arkadaşlar varsa onların yorumları da benim için çok değerli.
7-)Sync teknolojilerinden G-Sync (NVIDIA) Fhd için olmalı 2k için G-Sync (NVIDIA) olmasada olur.
Hoparlör olursa iyi olur olmasa da olur.
1-) 2k monitör alır gtx1660'lı sisteme grafikleri kısarım zaten günümüz oyunları grafikleri düşük ayarlarda bile yeterli kalır 60+ fps ile yüksek çözünürlükte(gtx1660'lı sisteme göre) oyun deneyimi yeterli olur.
2-)FHD alırım yüksek grafik detaylarında takılırım ve performans benim için daha önemli.
Monitör Kriterleri Ve bütçe değerleri.
1-)Marka takıntım yok.
2-)Fiyat max 3,2k.
3-)Ekran boyutu fark etmez.
4-)Tazeleme hızı en az 144hz.
5-)Hdr olursa tadından yenmez.
6-)Panel tipi Fhd ve 2k için TN hariç. Bir istisna var oda aklıma takılmışken sorayım ASUS TUF GAMING 24.5" VG258QM 280Hz 0.5ms 2xHDMI DP HDR FHD G-Sync TN Gaming Monitör
Bu monitörü kullanan arkadaşlar varsa onların yorumları da benim için çok değerli.
7-)Sync teknolojilerinden G-Sync (NVIDIA) Fhd için olmalı 2k için G-Sync (NVIDIA) olmasada olur.