gtx 750 ti gta 5 kasma

acımasız15

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhaba beyler pcyi 1 yıl önce 1350 tlye aldım alır almaz gta 5 indirdim 1 gün büyük hevesle indirdim fakat hayal kırıklığına uğradım oyun crack olduğu için kasmalar oluyodur diye düşündüm ama net cafedeki dandik pclerinde kaldırdığını görünce pcde bir sorun mu var diye kuşkulandım oyunda araba sürerken şehir içlerinde oynanmayacak derecede kasma oluşuyor ayarları düşürdüm hiç bir fayda etmedi sistem özelliklerim:
i5 4590
gtx 750 ti msi 2gb
4gb drr3 1333mhz
600w psu
1TB HDD

parçalar bozuk olabilirmi 2. el almıştım bozuksa nasıl tespit edicem

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Ram etkili hocam ram 8 olması lazım.İşlemciniz gtx 1060 bile besliyor işlemciden yana probleminiz yok.Msı after burneri açıp ıyun içinden resim atarmısınız ?

KS

acımasız15

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yinede gta5in min gereksinimleri 4 gb istiyor. en azından düşük ayarlarda oynamam gerekmiyormu takılmadan

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
acımasız15' Alıntı:
yinede gta5in min gereksinimleri 4 gb istiyor. en azından düşük ayarlarda oynamam gerekmiyormu takılmadan

O iş öyle değil 4 GB RAM 'in tamamını istiyor minimum 'da zaten senin sisteminde 4 GB RAM var Windows zaten 1-2 GB kullanıyor geriye 2 GB RAM kalıyor buda doğal olarak senin makinede GTA 5 için yeterli RAM yok demek oluyor. Yani senin sorunun tamamen RAM odaklı. Başka bir yerde sorun aramana gerek yok.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben kontrol ettim sistemini Medium MAX 35 FPS alırsın oda arada takılmalara sebep olur diye sonuç çıktı ortaya tam sende ki olay. Ama kesin kararı MSI Afterburner ile oyun içi değerlerini paylaşırsan darboğaz RAM 'den mi değil mi anlarız.

KS

acımasız15

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
dostum pc yüksek ayarlarda 60 fpsye sabitlemeye çalışıyor nasıl kontrol ettiğini söylermisin dışardayım en kısa sürede calisacam resim atmaya

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
acımasız15' Alıntı:
dostum pc yüksek ayarlarda 60 fpsye sabitlemeye çalışıyor nasıl kontrol ettiğini söylermisin dışardayım en kısa sürede calisacam resim atmaya

Benim söylediğim şey senin sistemine sahip insanların paylaşımları baz alınarak 35 FPS ortalama alınmış. Demek istiyorum ki 35 FPS kesin altı ve üzeri sistemin o an içindeki performansı veya sistem farklılıkları veya O.C. değerleri ekran kartı anlamında dışarıda tutulmuş olan değerler. Yani sende ki değerler baz değerler değil örnek alınacak değerler tüm diğer kullanıcıların paylaşımları. Dediğim gibi oyun esnasında ki değerlerini paylaş bakalım ne sorun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri