GTX 750 Ti yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HalimBurak Uzun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lütfen yardım edin bir hevesle kendime GTX 750 ti aldım fakat skyrime girdiğimde eski kötü performans devam ediyordu sorunun kaynagı ise oyun ekra  kartını gormuyor bunun çözümü nedir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
PC bileşenlerinizi marka model olarak detaylıca yazın. Mmontajladığınız alanın eksik bir kablo vs. olup olmadığını kontrol edin. Ekran kartı sürücünüzü ve sistem sürücülerinizi kontrol edin son sürüm olmalılar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bir montaj hatası yaşıyorsunuz gibi yada aldığınız kartta sorun var kontrollerini gerçekleştirdiniz mi kartın çalışıyor olduğundan emin misiniz? Ayrıca PC bileşenlerinizi yazın PSU veya başka bir sorun var mı bakalım.

KS

HalimBurak Uzun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bir montaj hatası yaşıyorsunuz gibi yada aldığınız kartta sorun var kontrollerini gerçekleştirdiniz mi kartın çalışıyor olduğundan emin misiniz? Ayrıca PC bileşenlerinizi yazın PSU veya başka bir sorun var mı bakalım.

pc amd a10 6800k apu işlenmci
4 gb ram
350W psu

sistem bu şekilde sorun ise şu pc açılıyor o windows 10 yüklenme işareti dönüyor sonra pc siyah ekrana gidiyor

kapatıp açıyorum aynı şey ekran kartını çıkarıyorum ve bilgisayar sorunsuzca açılıyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Güç kaynağınız çok düşükmüş sorun bu olabilir ki bence bu. Minimum 400W 80+ sertifikası olan bir PSU ile deneyin işlemcinizin TDP değeri ve ekran kartınızın TDP değeri yüksek sayılır kalitesi 80+ sertifikası olmayan bir PSU ile sorun yaşamanız normal ki bence sorun bu.

KS

HalimBurak Uzun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sorun ekran kartının çipi ile ilgiliymiş kartın ilk sahibi çipi yakmış bunu bilgisayarcıda fark ettim o yüzden ekran gelmiyor sorun çıkarıyormuş eh kartta elimde kaldı yinede ilginiz için teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Geçmiş olsun. Ben kartı test etmeden aldığınızı bilmiyordum bu yüzden bu konuyu açmadım.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri