GTX 760 AMD Phenom II X4 925 Her oyunda iyi FPS aldıgım halde donunuyor

ibrahimikman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar iyi günler. Son günlerde bilgisayarımda video scheduler internal mavi erkan hatasını alıyordum BIOS ve ekran kartını gücelledikten sorna mavi ekran hatasını çözdüm fakat önceden de yaşadığım donma olayını çözemedim. Sorunum genellikle her oyunda oluyor (Counter-Strike 1.6, Minecraft gibi düşük sistem gereklinimli oyunlar hariç). Örneğin League of Legends'de dakika 3'e kadar FPS'im 100'ün altına düşmezken akıcı bir oyun görürken dakika 3 civarı oyun tamamen donuyor ve tek yapabildiğim CTRL+alt+delete'den bilgisayarı kapatmak oluyor. Başka bir oyun olan CS:GO'da ise dün ölüm maçında gayet akıcıyken dakika 2 gibi dondu, PUBG Lite'de ise 5-6 dakika sonra bir hata verip kapanıyor. Soruna bir çözüm bulamadım ve hala çözüm yolu arıyorum.
Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim
Sistemim: GTX 760, AMD Phenom II X4 925 2.80 GHz, 8 GB RAM.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sistemin genel tüm bileşenlerini yazar mısınız. Güç kaynağı dahil marka ve model olarak. İşlemciniz zaten çok güçlü değil ama GTX 760 kartına yetmesi gerekiyor. Siz bileşenleriniz yazın ve birde MSI afterburner yazılımı ile FPS ve işlemci + ekran kartı kullanımlarınızı gösterene SS ler paylaşın düşüş anı öncesi ve sonrasına ait.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri