GTX Mocassin Klavye Problemi

Necip52703922

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhabalar Hocalarım,

Bundan Yaklaşık 2 Ay Önce Ben GTX Mocassin Adlı Kılavyeyi 299₺ Olarak Almıştım Fakat Geldikten 1-/-2 Hafta Sonra Kılavyenin Bazı Tuşları Basmamaya Algılamamaya Başladı Bu Sadece Benim Başıma Mı Geldi.

Ayrıca GTX Firmasına Ve Kılavyeyi Satın Aldığım Adres Olan QP (Quality Of Player) İnternet Sitesine Defalarca Kere Kendi Siteleri Üzerindeki İletişim Kısmından Yazmama Rağmen Geri Dönüş Sağlanmadı, Kendi İnternet Siteleri Dışında Başka Nasıl Ulaşım Sağlayabilirim Bir Fikriniz Var Mı ?! Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Kolay Gelsin. İyi Günler.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Merhabalar Hocam Bundan Yaklaşık 2 Ay Önce Ben GTX Mocassin Adlı Kılavyeyi 299₺ Olarak Almıştım Fakat Geldikten 1-/-2 Hafta Sonra Kılavyenin Bazı Tuşları Basmamaya Algılamamaya Başladı Bu Sadece Benim Başıma Mı Geldi.

Ayrıca GTX Firmasına Ve Kılavyeyi Satın Aldığım Adres Olan QP (Quality Of Player) İnternet Sitesine Defalarca Kere Kendi Siteleri Üzerindeki İletişim Kısmından Yazmama Rağmen Geri Dönüş Sağlanmadı, Kendi İnternet Siteleri Dışında Başka Nasıl Ulaşım Sağlayabilirim Bir Fikriniz Var Mı ?! Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Kolay Gelsin. İyi Günler.
Ucuz etin yahnisi hocam. O fiyat bandina bu tip problemler yasanabiliyor

KS

Necip52703922

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Ucuz Etin Yahnisi De Hocam Firmayla İletişime Geçeceğim Cevap Yok Yani Yazılımda Da Sıkıntı Yaşadım Onunla İligili De Forum Yazdım Yine Geri Dönüş Yapan Yok.
Ayrıca Ucuz Dahi Olsa Geldikten 1 Hafta Sora Bozulması Çok Saçma Bişey Yani Onca Ucuz Etin Yahnisi Denilecek Kılavyeler Kullandım Fakat İlk Defa Geliyor Bu Tip Bişey Başıma.

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Her şeye ucuz etin yahnisi diyip bir kenara atmak doğru değil. Ayrıca müşterinin firma tarafından verilen garanti hizmetini de kullanmaya hakkı var. Aşağıdaki linkte bulunan yöntemlerle QP Bilişim'e ulaşabilirsiniz:

https://www.qp.com.tr/contact

Ürünün kutusunun içerisinde çıkan garanti belgesinde yazılan firma başka bir firmaysa orada o firmaya ait bilgiler de bulunuyordur. O firmaya da ulaşabilirsiniz.

KS

Necip52703922

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Her şeye ucuz etin yahnisi diyip bir kenara atmak doğru değil. Ayrıca müşterinin firma tarafından verilen garanti hizmetini de kullanmaya hakkı var. Aşağıdaki linkte bulunan yöntemlerle QP Bilişim'e ulaşabilirsiniz:

https://www.qp.com.tr/contact

Ürünün kutusunun içerisinde çıkan garanti belgesinde yazılan firma başka bir firmaysa orada o firmaya ait bilgiler de bulunuyordur. O firmaya da ulaşabilirsiniz.
Hocam Oradan Defalarca Mesaj Attım Ama Hiç Geri Dönüş Sağlanmadı Bu Yazıyı Bile Zar Zor Yazıyorum Artık Git Gide Daha kötü oluyor (Lanetendim Sanırım) Sanırım Yazılımla Çözülecek Gibi Çünkü Ledlerde Bi Sönükleşmeye Başladı (Yada Lehimler GG)

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Hocam Oradan Defalarca Mesaj Attım Ama Hiç Geri Dönüş Sağlanmadı Bu Yazıyı Bile Zar Zor Yazıyorum Artık Git Gide Daha kötü oluyor (Lanetendim Sanırım) Sanırım Yazılımla Çözülecek Gibi Çünkü Ledlerde Bi Sönükleşmeye Başladı (Yada Lehimler GG)
Orada bulunan telefon numarası ve mail adresinden ulaşmaya çalıştınız mı?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Evet Çalıştım Ama Hiçbir Sonuç Yok (Telefon Numarasını Deneyemedi İşten Dolayı Arayamıyorum Hep Onların Mesai Dışında Bış Vaktim Oluyor)

Bana sipariş numaranızı özelden iletir misiniz? Firma ile telefonla iletişim kurun lütfen. Çözülmezse ben araya girip neden çözülmediği konusunda destek alacağım. Üründe problem varsa değişim talep edilebilir.

KS

Necip52703922

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Qp Bilişim İle İletişime Geçtim Ve Tamir İçin Göndermemi İstediler Fakat Yurt İçi Kargo Kuryesi Bir Gün Gelmeyi Düşünür İse Gönderebileceğim.
GTX Firması Da Mesaj Attı Fakat Mesaj İçeriği Hatalı Olarak Görünüyor E-Postada.
Yinede Eğer Çözüme Ulaşmazsa Size Buradan Yazarım Hocam.
İyi Günler. Kolay Gelsin. Teşekkürler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri