- Tepki
- 27
hocam gtx tantilla mosunu aldım yazılımını indirdim fakat makro nasıl atancağını bulamadım yardım edermisiniz?
O Programın Yazılımı Olduğuna Emin Miyiz ben Yok Diye Biliyiroum Ama..(Official Olarak Üretici Destekli Yazılım)hocam gtx tantilla mosunu aldım yazılımını indirdim fakat makro nasıl atancağını bulamadım yardım edermisiniz?
evet eminim gtxin kendi sitesinden indirdim ışık renklerini yazılımdan ayarlıyabiliyorum ama makro nasıl atıyacağımı çözemedim dpı fln ayarlıyabiliyorumO Programın Yazılımı Olduğuna Emin Miyiz ben Yok Diye Biliyiroum Ama..(Official Olarak Üretici Destekli Yazılım)
Hmm.. Macro İçin Yer Yok Anlattıklarınızdan Çıkardığım Kadarıyla Ki Yer Yoksa Macro Yapamazsınız Demek Oluyor Lakin Tuş Ayarları Kısmı Olabilir, İşte Ne Biliyim Page Bacward-/-Forward Tuşlarını Yada Middle Mouse Tuşunun Vsr Olduğu Ve Bunların Ayarlanabildiği Yer Varsa Ordan Olabilir Ayrı Sekme İçin Ama Bunlara Baktığınızı Tahmin Ediyorum Ve Pekde Diyecek Bişey Bulamıyorum Malesef..
Ama Şu Kadarını Diyebilirim Program Üzerinde Hangi Tuşların Hangi Tuşlar Olduğunu Ayarlayabildiğiniz Bir Sayfa Yoksa Ayarlayamazsınız Diyebilirim Mantığıken..