Yardım Güç Kablosunu Cikaramiyorum

lolipop

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arkadaşlar hazır bilgisayar almıştım soğutucuyu degiştirmek için kasayı sökmeye calisiyorum.
Ekran kartının güç kablosu çıkmıyor.hani biraz baktım internetten çentik gibi yer var üstte çıkıyor diyorlar
Ama benim çentik altta ve ben yetişemiyorum centige.parmagin sığabileceği bir aralık değil. Ne yapmam gerekiyor bı yardım edebilir misiniz acaba?

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
204
Arkadaşlar hazır bilgisayar almıştım soğutucuyu degiştirmek için kasayı sökmeye calisiyorum.
Ekran kartının güç kablosu çıkmıyor.hani biraz baktım internetten çentik gibi yer var üstte çıkıyor diyorlar
Ama benim çentik altta ve ben yetişemiyorum centige.parmagin sığabileceği bir aralık değil. Ne yapmam gerekiyor bı yardım edebilir misiniz acaba?
Çentiği kırarsanız soketi kırma ihtimalide doğar . Çentiği kırmadan yavaş yavaş çentiğe sert bir plastik parça ile müdahale etmeyi deneyin. Oldukça dikkatli olun plastik parçayı kaydırıp başka parçalara zarar vermemeye özen gösterin.

Yine olmaz ise bir bilgisayarcıya götürmekte fayda var .

KS

lolipop

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
1000015971.jpg

Çentiği kırarsanız soketi kırma ihtimalide doğar . Çentiği kırmadan yavaş yavaş çentiğe sert bir plastik parça ile müdahale etmeyi deneyin. Oldukça dikkatli olun plastik parçayınkaydırıp başka parçalara zarar vermemeye özen gösterin.

Yine olmaz ise bir bilgisayarcıya götürmekte fayda var .
Bu attığım gorseldeki yer değil mi basmam gereken yer

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
204
Odaklayarak tekrar çekin. Çentiğin bulunduğu yeri görelim.

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
204
Evet sert bir cisimle hafif bastırarak yavaşça kendinize doğru çekin.Ucu sivri bir cisim olmasın. Oradaki boşluğa girebilecek plastik parca vs olabilir. Ucu sivri olmasın yeter.

KS

lolipop

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Küçük Çatalin arka tarafıyla denedim de bir gıdım oynadığı hissedilmiyor

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
204
O zaman kasılmışta olabilir. Yada bir yere sıkışmışta olabilir. Fazla zorlamayın . Önce hafif bir baskı uygulayın ittirin sonra yeniden çıkartmaya çalışın olmaz ise zorlamayın bir bigisayarcı varsa yakında yardım isteyin.

KS

lolipop

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Vatandan almıştım bir şubesine goturursem bakarlar heralde değil mi?
O zaman kasılmışta olabilir. Yada bir yere sıkışmışta olabilir. Fazla zorlamayın . Önce hafif bir baskı uygulayın ittirin sonra yeniden çıkartmaya çalışın olmaz ise zorlamayın bir bigisayarcı varsa yakında yardım isteyin.

Bir de bu normal mi? Yani centigin ulasamayacagim bir yerde olması?
Ters takılabiliyor mu ki bu kablo

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
204
Yetki alanımız dışında diyip bakmayada bilirler. Ama oraya bir gösterin faturalar ile gidin oradaki personel insiyatif alırsa olabilir.

KS

lolipop

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Yetki alanımız dışında diyip bakmayada bilirler. Ama oraya bir gösterin faturalar ile gidin oradaki personel insiyatif alırsa olabilir.
Tamamdır teşekkür ederim
Ekran kartını çıkarmadan soğutucuyu takmayı denesem mi yoksa direkt vatandakilere sorsam mı ki

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
204
Oradaki arkadaşlara bir sorun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri