Soru Güç Kaynağı Inceleme

Yusuf7878

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Şimdi ben ne alayım hocam elimdeki psu bozuldu bozulacak ses yapmaya başladı yük altında 5 yıl iyi idare etti beni keşke böyle Bi model bulsam çok iyi olucak inan hiç uğraşmak istemiyorum bidaha alıyım kafam rahat olsun 5 6 yıl yada daha fazla
Sistemin nedir? Ona göre söyleyeyim.

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Şimdi ben ne alayım hocam elimdeki psu bozuldu bozulacak ses yapmaya başladı yük altında 5 yıl iyi idare etti beni keşke böyle Bi model bulsam çok iyi olucak inan hiç uğraşmak istemiyorum bidaha alıyım kafam rahat olsun 5 6 yıl yada daha fazla
Rajintek Cratos Lite veya Delta alın hocam.

Yusuf7878

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
rajintekte kronik fan sorunu varmış hocam yusuf kardeşimiz bu şekilde paylaşmış.
Pek fan sorunu değil dediğim gibi. Yalnızca fan eğrisi o şekilde olduğundan dolayı öyle. Yani bu bir sorun değil. Sadece boştayken fan ara sıra 2 saniyeliğine açılıp kapanır bu kadar.

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
rajintekte kronik fan sorunu varmış hocam yusuf kardeşimiz bu şekilde paylaşmış.
Hocam fan sorunu almama nedeni değil çokta sıkıntı birşey değil zaten sadece boştayken aç-kapa yapıyor ses dışında bir etkisi olmaz o seste kulağınıza gelmez.

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
şu an siz hangi güç kaynağını kullanıyosunuz memnunmusunuz marka model belirtebilirmsnz

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
bu ürün 3699 şu an bu nasıl fsp marka iyi diye duydum çoğu kişiden bakabilirmsnz özelliklerine yusuf hocam iyimidir

Yusuf7878

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
bu ürün 3699 şu an bu nasıl fsp marka iyi diye duydum çoğu kişiden bakabilirmsnz özelliklerine yusuf hocam iyimidir
BD modeli hakkında net bilgi yok çünkü detaylı inceleme yok. LLC gibi durmuyor. Cratos daha üstündür LLC değilse. Ayrıca filtrelemedeki kapasitörlerde belirsiz.

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hocam neden illa farklı bir model bakma gereği duyuyorsunuz?
Cratos Lite ve Delta en f/p seçenek.
bilindik markalardan almak istiyorum hocam benim derdi o deltayı raijinteki bilmem yeni gelmiş ülkemize bu markalar sonuçta insan güvenemiyor para bağlıyoruz snçta iyi marka almak herkes için daha iyi bi tercih diye düşünüyorum

Yusuf7878

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
https://www.incehesap.com/cooler-ma...-80-bronze-atx-3-1-power-supply-fiyati-75288/ cooler master 10 yıl garanti vermiş bu model hakkında ne düşünysnz hocam
İyi değil.
bilindik markalardan almak istiyorum hocam benim derdi o deltayı raijinteki bilmem yeni gelmiş ülkemize bu markalar sonuçta insan güvenemiyor para bağlıyoruz snçta iyi marka almak herkes için daha iyi bi tercih diye düşünüyorum
Raijintek'in yeni olması bir şeyi ifade etmiyor. Üretici o değil zaten. Muhtemelen SANR üretici yine. FSP ve Delta dışında Konudaki hiç bir güç kaynağı markası PSU üretmiyor. Bu yüzden markanın pek bir önemi olmadığını belirtiyorum. Önemli olan model kalitesi. Marka değil.

Son düzenleme:

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,437
Hem marka hem kalite diyorsun alacağın en uygun fiyatlı PSU bu.

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hem marka hem kalite diyorsun alacağın en uygun fiyatlı PSU bu.
bunu alıyorum artık hocam herkes hem fikirmi 80 plus gold daha iyi hatta bu modelle ilgili bi kaç şikayet okusamda alıyorum artk umarım fsp corsair gibi markaları aratmaz bana zalmanda glx 600 den geçiş yapıcam

Yusuf7878

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
bunu alıyorum artık hocam herkes hem fikirmi 80 plus gold daha iyi hatta bu modelle ilgili bi kaç şikayet okusamda alıyorum artk umarım fsp corsair gibi markaları aratmaz bana zalmanda glx 600 den geçiş yapıcam
Alınabilir. İç bileşenleri güzel. Sadece ATX 3.1 desteği yok lakin 5060 için gerek yok zaten. Aldırdığım kişilerden de olumsuz geri dönüş almadım.

1764699394652.png

750W'lık hali bu şekilde.

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,437
Hayırlı olsun. Her marka her modelde elbet şikayet olur , teknoloji biraz şans işi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri