Güç kaynağı gerekli, tüm bilgisayar bileşenleriniz elektriği onun aracılığıyla çeker. Onsuz olmaz zaten.
UPS ayrı, o kesintisiz güç kaynağı. Elektrik kesintilerinde kendisine bağlı olan cihazları korumak için. Dahili/harici sorusunu ise anlayamadım.
Çok tşk ederim dahilidir onu anladım.Ups kullaniliyormu yani herkesin PC sinde varmidirGüç kaynağı gerekli, tüm bilgisayar bileşenleriniz elektriği onun aracılığıyla çeker. Onsuz olmaz zaten.
UPS ayrı, o kesintisiz güç kaynağı. Elektrik kesintilerinde kendisine bağlı olan cihazları korumak için. Dahili/harici sorusunu ise anlayamadım.
Eğer elektrik altyapısı sıkıntılıysa o zaman UPS iyi olur. Onun dışında sık sık elektrik kesintisi olmuyorsa, güç kaynağınız da çok kötü bir model değilse akım koruyucu priz yeterli olur. Tabii benim bildiğim kadarıyla en azından.Çok tşk ederim dahilidir onu anladım.Ups kullaniliyormu yani herkesin PC sinde varmidir
Çok tşk lerEğer elektrik altyapısı sıkıntılıysa o zaman UPS iyi olur. Onun dışında sık sık elektrik kesintisi olmuyorsa, güç kaynağınız da çok kötü bir model değilse akım koruyucu priz yeterli olur. Tabii benim bildiğim kadarıyla en azından.![]()