Güç Kaynaği Onerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeverMind33

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Topladigim Pc
ANAKART:gigabyte UD2H
EKRAN KARTİ : GTX 1050
RAM HYPERX 8 GB 2133 Mhz
Ssd
3 fan
İslemci İntel xeon x3440
BU SİSTEME UYGUN BİR PSU ONERİRMİSİNİZ ?

Bu konuda bilgi sahibi arkadaslar Cevap verirse sevinirim
Birde 400 w lik sistwe 500 veya 600 w koysak bir sey olurmu (+ veya - )

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Sizin sisteminizin 12 volttan harcadığı watt değeri,full yükte max. 150-160 wattır. Bu değeri geçmez.

Ancak her makinada olduğu gibi emniyetpayı/katsayısı/PAYI DENİLEN ÖZELLİK GÖZÖNÜNE ALINDIĞINDA ,POWER HER DAİM BU DEĞERLERDEN BİRAZ DAHA YÜKSEĞİNİ VERECEK ŞEKİLDE SEÇİLİR.

Bütçeniz darsa ,en ucuza ve kaliteli derseniz şunu alın.
https://www.sinerji.gen.tr/aerocool-400w-vx-serisi-guc-kaynagi-pmu68404 158 TL. 

Bakın ,bilgi olarak vereyim,bu powerin 12 volt çıkışı,324 watt verir.

Bütçeniz daha iyilerini ve güçlülerini almaya uygunsa daha üst seviye olan powerlerde var tabi. 1500 tl ye de power var. :)

Yani,burada aslolan şey bütçeniz ve bütçeniz doğrultusunda alabileceğiniz en alt power. O noktadan sonra ,ileriye gidip,daha sisteminize 700-1000wattlık powerde takabilirsiniz. Powerden çekilen watt,yani pc nin harcadığı watt,böyle bi  powere sivrisinek vızıltısı gibi gelir.Yani şaka yollu, bu şekilde anlatmayı uygun gördüm.Power hiç yorulmaz.

Eksiden kastınız ,yani bu sisteme atıyorum 300 wattlık bi de kalitesiz,teneke tabir ettiğimiz bi poweri taktınız diyelim. Düğmeye bastığınız anda power yanabileceği için,herşey de olabilir. PC DEKİ HER BİR PARÇANIZ BOZULABİLİR.

İleriye dönük bi şey olsun derseniz bütçenizi max. olarak bildirin,en uygun bi kaç tane öneririz. :rolleyes:

KS

NeverMind33

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yani Saglam Ve Kaliteli Birsey Olduktan sonra Butceyi biraz zorlayabilirim .
Tek istegim Kaliteli uzun omurlu bir PSU Olmasi .
Ama onereceklerin disinda 500 w luklarida Koyarsan Sevinirim .
Max : 250-275
Not :psu Biraz sade olmasin Ozellikleri Olsun (isik led i fln kastedmiyorum Sen daha iyi anlarsin . )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri