Güç Kaynağı Önerisi

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
5000 tl ye kadar 750w veya daha üstüde olabilir güç kaynağı arayışındayım modülerde olabilir fiyatı bi tık esnetebilirim iyi bi markaysa asus tuf 750w aldım kronik fan sorunu çıktı o yüzden midem bulandı artk asus bakmıyorum bu yüzden bana tanınmış ve sorun yaşatmıcak uzun yıllar götürcek bi güç kaynağı tavsiyeleri önerirseniz sevinirim. Raijintek ve high power hariç markalar

Cabir72

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
5000 tl ye kadar 750w veya daha üstüde olabilir güç kaynağı arayışındayım modülerde olabilir fiyatı bi tık esnetebilirim iyi bi markaysa asus tuf 750w aldım kronik fan sorunu çıktı o yüzden midem bulandı artk asus bakmıyorum bu yüzden bana tanınmış ve sorun yaşatmıcak uzun yıllar götürcek bi güç kaynağı tavsiyeleri önerirseniz sevinirim. Raijintek ve high power hariç markalar
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ Gold Power Supply
kendim 1 seneden fazla kullanıyorum ve memnunum.. tavsiye ederim...

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
gayet iyi ama yükte çoğu fan RPM sesi biraz uğultu yapar... Zaten kulaklık taktığımızda sesi duymak mümkün olmuyor...
sessiz fan özelliğine sahip almam gerekiyor ses takıntım var biraz hocam kulaklık sevmediğim için kullanmıyorum ben hoparlör kullanıyorum sadece

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri