GÜÇ KAYNAĞI SEÇENEKLERİM

guckiranta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu forumu iyi ki bulmuşum az önce bir konuda yapılan yardımlar sonucunda 1 2 ufak tefek detay aklıma takıldı ve bunları sormak istedim. Kasa olarak sanırım Airhawk Duo tercih edeceğim ancak güç kaynağı konusunda kararsızım Airhawk Duo 685TL gibi bir fiyata satılmakta bunun üzerine en fazla 600 TL koyabilirim. 
İstediğim PSU factor of safety gerekçesiyle 650 Watt ve üzeri 80+ (etc) sertifikalı. Önerileriniz için teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
PSU factor of safety olayına neden giriyorsunuz ki? Yani sizin sisteminiz zaten çok çok düşük sistem gereksinimleri olan bir sistem ve ben size 3 adet çok kaliteli PSU önerisi yaptım. 650W bir güç kaynağı almanız gerek yok. 650W güç kaynağını 2080 Ti olan sistemlere giriş seviyesi PSU önerisi olarak yapıyoruz. Size ben 600W GOLD HighPower PSU önermiştim ki 600W gücünün tamamını verebilen bir üründür. Yine benzer bir konu açımışsınız yani uzatmaya pek gerek yok. Siz 500W 80+ güç ve üzeri bir ürün alabilirsiniz ki High Power 600W 80+ GOLD Performance GD - 570 TL zaten önerimi yaptım yine yapıyorum.

Çok dert ediyorsanız Aerocool Aero Bronze 750W 80+ Bronze Premium Güç Kaynağı (AE-AEROBR750) - 603 TL bu yine kaliteli bileşenlerden oluşan yüksek verimliliğe sahip ki Silver güç kaynaklarından bir tık daha iyi ve GOLD ürüne çok yakın PSU modelini alabilirsinz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri