Güç Kaynağı Tavsiyesi

DaDaSKoPaT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam Olsun Öncelikle...
Arkadaşlar Psu Mu Uptade Yapmak İstiyorum X-Power 500w 80+ Kullanıyorum Yeterli Lakin Eski Sistemden Olduğu İçin, Bu Sistemde Fazla Güvenemediğimden Değistirmek İstiyorum Bu Konuda Öneriniz Varmı ?

Başka Zaman Yine Bir Uptade Yapma İhtimalinde Dolayı 650 veya 700w Falan Almak İstiyorum Hem Uzun Ömürlü Hem Elektirik Dostu Bir Psu Önerirmisiniz...

Sistemim:
Anakart Tuf Z390 Plus 
İslamcim İ5 9600KF
Sıvı Soğutucu Rog LC 240
Ekran Kartım Rog Rtx 2060

KS

DaDaSKoPaT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Açıkcası  High Power Psularına Pek İrtibar Etmezdim Hem Gold Olması Hem W Yüksekliği Ayrıca Gold Sertifikalı Olmaları Beni Süpheye Düsürüyordu Gerçekten, Bu Sekilde Cevap Verene Kadar Saolasın...

Ömrü Konusunda Bir Düsünce Varmı Acaba Uzun Bir Süre Götürür Mü Sence ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
DaDaSKoPaT' Alıntı:
Açıkcası  High Power Psularına Pek İrtibar Etmezdim Hem Gold Olması Hem W Yüksekliği Ayrıca Gold Sertifikalı Olmaları Beni Süpheye Düsürüyordu Gerçekten, Bu Sekilde Cevap Verene Kadar Saolasın...

Ömrü Konusunda Bir Düsünce Varmı Acaba Uzun Bir Süre Götürür Mü Sence ?
HighPower markası piyasadaki en büyük üreticilerden birisidir. Adını performans ve kalitesiyle öne çıkartmış pek çok markanın PSU altyapılarını HighPower markası yapıyor aynı Seasonic, FSP gibi bir firmadır. 1985 yılından beri hayatta olan köklü bir firma. Kalite ve uzun ömürlü bileşenler kullanın bir PSU modelidir size önerdiğim ürün. Bir PSU 'nun ömrünü belirleyen en büyük etken kapasitör kalitesidir ki Japon Malı 1. sınıftır bu konuda. Bu üründe de Japon Malı katı kapasitörler var. Diğer konu ise koruma özellikleridir ki bu üründe 6 aşamalı akım koruması var ki genelde büyük markaların çoğu 5 yada 6 akım koruması sunar. Bazı istisnai modeller 8 aşamaya kadar akım koruma sunar ama şuan stokta yok bu tarz bir ürün fiyat olarak 1000 TL civarında. Bu konularda içiniz rahat etsin HighPower markası kalitesini ispatlamış en büyük en eski üreticiler arasındadır. Marka hakkında daha çok bilgi isterseniz Highpower Markası Hakkında Tüm Bilinmeyenler! şu videoya bakabilirsiniz.

İlle farklı bir ürün isterseniz bütçe verin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri