Güc kaynağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnesONC26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba beyler yaklasık 1 ay önce yeni kasa almıştım pc yi kapatiyorum ondan sonra arkadan poweri kapatiyorum ve her 5 dk civarında kulaklık mouse klavye ışıklari yanıp sönüyo bu nasıl bir sorun acaba garantiye yollamalımıyım?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anakart BIOS ayarlarınızdan ErP adındaki ayarı varsayılan ayardan diğer ayara akın. Yani aktif edin edin. Ayrıca anakart modelinize bağlı bazı USB güç ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir. Kitapçığından bu ayarlara detaylı bakabilirsiniz.

Birde Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri bu konumdan Güç tuşuna basıldığında ne olacağını seçin deyip sonraki sekmede Şu anda kullanılamayan ayarları değiştir kısmına tıklayın. Aşağıda Hızlı başlatmayı etkinleştir(önerilir) kutusunu boş bırakıp aşağıdan Değişiklikleri Kaydet deyin.

KS

EnesONC26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Anakart BIOS ayarlarınızdan ErP adındaki ayarı varsayılan ayardan diğer ayara akın. Yani aktif edin edin. Ayrıca anakart modelinize bağlı bazı USB güç ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir. Kitapçığından bu ayarlara detaylı bakabilirsiniz.

Birde Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri bu konumdan Güç tuşuna basıldığında ne olacağını seçin deyip sonraki sekmede Şu anda kullanılamayan ayarları değiştir kısmına tıklayın. Aşağıda Hızlı başlatmayı etkinleştir(önerilir) kutusunu boş bırakıp aşağıdan Değişiklikleri Kaydet deyin.
Gigabyte A320m yani garantilik bir durum yok teşekkürler bugün açarım erp yi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri