Güc Kaynagim Yeterli OLACAK MI ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sefa.baytok

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar 
Amd ryzen 9 5950 x 
Samsung 980 pro 2tb m.2 ssd
Asus Rog Strix E- Gaming x570
AsRock Phantom Rx 6900xt 
Seagate Ironwolf pro nas 4tb
Asus Rog Ryujin 360
Asus Thor 850w 
Asus Helios 
Gskill Z-neo 2x16gb cl16 3600 mhz 

Bu sekilde bir sistem topladim lakin Asrock ekran kartimin guc tuketimini arttiracgindan endiseliyim .. 
1200 w stoklarda bulunmadigi icin 850 w siparis ettim.Bir bilen olarak bu konuda endise etmeli miyim yoksa kafi midir .?. Bu arada benzer bir kac sistem toplama videonuzu izledim (pc hocasi) ama yine de emin olamadim .. 
Simdiden tesekkurler

KS

sefa.baytok

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Asus sistem toplamak istedigim icin sanirim onu yapamam :) 1200w thor icin beklemem gerekicek tesekkur ederim :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yani ille ASUS olacak diye bir kaide yok PSU 'da. OLED W gösteren ekran ise seçiminiz bence gereksiz bir şey ama karar sizin tabi. Önerdiğim ürünler oldukça iyi ürünlerdir ki ASUS markasından daha iyi PSU ürünleridir ikisi de. Özellikle Be Quite! markası. Karar sizin. 1000W aşağısı almayın dememin sebebi 850W yeter ama PSU çok fazla yüke girecektir buda ömrünün normalde kısa olmasına sebep olabilir. Ayrıca fazla yüke gireceğinden ısınma çok olur oda PSU için fan sesi yaratacaktır. 1000W bir ürün bunların önüne geçer.

KS

sefa.baytok

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gercekten cok yardimci oldugunuzu soyletyebilirim ve beni yakaladin :) Tamamen gostergesi icin istiyorum ama tavsiyenizide gozardi etmiycegimden emin olun !!! Tekrar cok tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri