Yardım Güç Seçeneği Kendi Kendine Değişiyor

behzat.Ç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar iyi forumlar.

PC'yi her açtığımda otomatikmen GÜÇ PLANI "YÜKSEK PERFORMANS"a geçiyor ben DENGELİ modda kullanmak istiyorum. Seçeneği düzeltiyorum ama nafile. Bu durumu araştırdım yetmedi chat gpt ile de görüştüm fakat bir sonuca ulaşamadım. Sizin bu durum ile alakalı bilginiz var mı ?

Herhangi bir ayar uygulaması kullanmıyorum, MSI CENTER vb. uygulamalar.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
Merhabalar iyi forumlar.

PC'yi her açtığımda otomatikmen GÜÇ PLANI "YÜKSEK PERFORMANS"a geçiyor ben DENGELİ modda kullanmak istiyorum. Seçeneği düzeltiyorum ama nafile. Bu durumu araştırdım yetmedi chat gpt ile de görüştüm fakat bir sonuca ulaşamadım. Sizin bu durum ile alakalı bilginiz var mı ?

Herhangi bir ayar uygulaması kullanmıyorum, MSI CENTER vb. uygulamalar.
Windowsun yasal lisanslı değilse crack gibi proğramla yaptıysan değişmez. Windows lisanslı ise güç ayarını değiştiriyorken pencerede işaretli kutucuk var güvenlik duvarı işareti onu kaldır ayarı yap kaydet çık bilgisayarı yeniden başlat. Denetim masasından yapın ayarları.

KS

behzat.Ç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Windowsun yasal lisanslı değilse crack gibi proğramla yaptıysan değişmez. Windows lisanslı ise güç ayarını değiştiriyorken pencerede işaretli kutucuk var güvenlik duvarı işareti onu kaldır ayarı yap kaydet çık bilgisayarı yeniden başlat. Denetim masasından yapın ayarları.
Orijinal Win10 iso dosyası ile kurdum ama OEM ile lisansladım.
Sizin dediğiniz o kutucuğu bulamadım kutucuktan kastınız aşağıdaki ise onu işaretledim zaten

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    12.8 KB · Görüntüleme: 42

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri