Fiyat/Performans [Güncelleme] Enucuzsistem.com - Tüm Özelleştirme Kombinasyonlarını Sizin İçin Tarıyorum!

existentia1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
İşlemci
Ryzen 7 7800X3D
Ekran Kartı
RX 9070XT

Örnek: V3 Farkı

Diyelim ki Ryzen 7 7800X3D ve RTX 5070 bir sistem arıyorsunuz.
  • Doğrudan bu özelliklerle satılan sistemlere baktığınızda en ucuz fiyat 75.000 TL görünüyor olabilir.
  • Ancak Enucuzsistem.com V3, arka planda milyonlarca varyasyonu tarıyor ve aslında Ryzen 5 7500F + RTX 5060 Ti olarak listelenen bir sistemi, işlemci ve ekran kartı yükseltmesi yaparak 70.000 TL'ye mal edebileceğinizi size gösteriyor!
Özetle: Biz sizin yerinize milyonlarca olasılığı saniyeler içinde hesaplıyor ve en ucuz "upgrade" yolunu buluyoruz.

V3 ile Neler Değişti?

• Akıllı Komponent Taraması: Artık sadece baz (giriş) modelleri değil; sistem içindeki İşlemci ve Ekran Kartı yükseltme opsiyonlarını da fiyat karşılaştırmasına dahil ediyoruz.
  • Gerçek Fiyat Analizi: Bir sistemin işlemcisini veya ekran kartını değiştirdiğinizde, diğer sitelerdeki benzer konfigürasyonlarla oluşan fiyat farkını anında görebilirsiniz.
  • Kredi Kartı & Taksit Entegrasyonu: İşte V3’ün en güçlü yanı! Seçtiğiniz özelleştirmelerle birlikte, istediğiniz taksit sayısındaki son fiyatları da hesaplıyoruz.
  • Milyonlarca Varyasyon, Tek Sonuç: Arka planda milyonlarca farklı kombinasyonu tarıyor ve bütçenize en uygun olan "o tek sistemi" karşınıza çıkarıyoruz.
1767000116361.png
1767000122418.png

Hazır sistem satan farklı sitelerdeki bilgisayar toplama seçeneklerini tek bir ekranda toplayan bir web sitesi geliştirdim. enucuzsistem.com, istediğiniz donanım bileşenlerine sahip sistemleri kolayca karşılaştırmanıza ve en uygun fiyatlı seçeneği zahmetsizce bulmanıza yardımcı oluyor.

Yeni Eklenen Özellikler

• RAM tipi filtresi
  • RAM kapasitesi filtresi
  • Depolama boyutu filtresi
  • VRAM filtresi
  • Filtrelerde, ilgili kriteri sağlayan sistem sayısını gösteren sayaç
  • Anakart marka filtresi
  • Anakart çipset filtresi
  • Çapraz filtreleme özelliği
  • Fiyat geçmişi (bu geceden itibaren kayıt almaya başlayacak)
  • Taksitli fiyat karşılaştırma
  • PSU ve kasa marka filtresi
  • Kart ve taksit sayısına göre taksitli fiyat filtresi

1764931262778.webp
1764893331860.webp

Son düzenleme:

K1dot

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Hazır sistem satan farklı sitelerdeki bilgisayar toplama seçeneklerini tek bir ekranda bir araya getiren bir web sitesi geliştirdim. Bu sayede istediğiniz donanım bileşenlerine sahip sistemleri kolayca karşılaştırabilir, en uygun fiyatlı seçeneği kolayca bulabilirsiniz.

Şu anki durum:
  1. Bazı firmaların ürünlerinde hâlâ eksik bilgiler var. (Kısa sürede tamamlanacak.)
  2. Fiyat geçmişi özelliğini eklemeyi planlıyorum. (Zaman bulabilirsem yakın zamanda eklenecek.)
  3. İlerleyen dönemde, işlemci ve GPU’ya göre ortalama fiyat karşılaştırması da göstermeyi düşünüyorum.
  4. Bütün ürünlerin her bir parçasını detaylı çektikten sonra kıyaslama özelligi (Yakında olmaz gibi)
Denemek isteyenler için site: enucuzsistem.com

Eklenen özellikle
+Ram Tipi filtresi geldi
+Ram Boyutu filtresi geldi
+Eksik bilgiler büyük oranda giderildi
+Filtre yaparken yanların o ürünü içeren sistem sayısını gösteriliyor
+Anakart Marka filtresi geldi
+Anakart Çipset filtresi geldi
burda da ilgi görür sabırlı olmak gerekiyor

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
736
Çok güzel olmuş. Elinize sağlık.
Seçimde bütün ana kriterleri vermişsiniz. Gayet güzel ayrıntılı olmuş
Önce AMD veya İntel seçimi bunu yaptıktan sonra alttaki
AMD veya İNTEL e göre listeleme kutucuklarda seçim yapma
Altta diğer kriterlerde de bu şablona göre ilerliyor.

Şimdiki ve sonraki projelerinizde başarılar diliyorum...

KS

existentia1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Çok güzel olmuş. Elinize sağlık.
Seçimde bütün ana kriterleri vermişsiniz. Gayet güzel ayrıntılı olmuş
Önce AMD veya İntel seçimi bunu yaptıktan sonra alttaki
AMD veya İNTEL e göre listeleme kutucuklarda seçim yapma
Altta diğer kriterlerde de bu şablona göre ilerliyor.

Şimdiki ve sonraki projelerinizde başarılar diliyorum...
Teşekkürler hocam işten vakit buldukça geliştirmeye çalışıcam

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Hazır sistem satan farklı sitelerdeki bilgisayar toplama seçeneklerini tek bir ekranda bir araya getiren bir web sitesi geliştirdim. Bu sayede istediğiniz donanım bileşenlerine sahip sistemleri kolayca karşılaştırabilir ve en uygun fiyatlı seçeneği zahmetsizce bulabilirsiniz.

Mevcut Durum:
  • Bazı firmalara ait ürünlerde hâlâ eksik bilgiler bulunuyor (kısa sürede tamamlanacak).
  • Fiyat geçmişi özelliğini eklemeyi planlıyorum (zaman bulabilirsem yakın zamanda gelecek).
  • İlerleyen dönemde işlemci ve GPU’ya göre ortalama fiyat karşılaştırması sunmayı düşünüyorum.
  • Tüm ürünlerin her bir bileşen detayını çektikten sonra kapsamlı bir kıyaslama özelliği ekleme planım var (yakın vadede olmayabilir).
  • Denemek isteyenler için site: enucuzsistem.com
Yeni Eklenen Özellikler:
  • RAM tipi filtresi eklendi.
  • RAM kapasitesi filtresi eklendi.
  • PcKolik hariç eksik ürün bilgilerinin tamamı düzeltildi.
  • Filtreleme sırasında, filtre öğelerinin yanında o kriteri sağlayan sistem sayısı gösteriliyor.
  • Anakart marka filtresi eklendi.
  • Anakart çipset filtresi eklendi.
Hocam çok güzel olmuş bilgili olmayanlar için mükemmel kullanılabilir,bu site tutar bence ellerinize sağlık.

erdembyk53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Eline sağlık güzel olmuş ilerleyen zamanlarda daha da güzel olur umarım akıl vermek gibi olmasın muhtemelen aklında vardır fakat zaman ve emek meselesidir ama inşallah buna benzer olarak sistem toplama sihirbazı tarzı birşeyde yaparsın bütün parçaları en uygun sitelerden çekip senin sitende birleştirerek kendi kişisel bilgisayarını toplar.

KS

existentia1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Eline sağlık güzel olmuş ilerleyen zamanlarda daha da güzel olur umarım akıl vermek gibi olmasın muhtemelen aklında vardır fakat zaman ve emek meselesidir ama inşallah buna benzer olarak sistem toplama sihirbazı tarzı birşeyde yaparsın bütün parçaları en uygun sitelerden çekip senin sitende birleştirerek kendi kişisel bilgisayarını toplar.
Hocam aklıma geldi ama işin içine amazon hb trendyol gibi siteler girince ürünleri çekmek çok zorlaşıyor, uzun vadede belki yaparım fakat şimdilik yapmam pek mümkün gözükmüyor yorumunuz için de teşekkürler

Mrkurtuldu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
site gerçekten çok güzel yapılmış konuyu ilk gördüğümden beri arada girip sistem bakıyorum ellerinize sağlık

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri