güncelleme sonrası fps düşüşü

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar dün pc win 10 güncellemesi yaptı bugün tüm oyunlarda fps düştü lolde 200 fps alıyordum ultra ayarlarda arada 150 falan cs go da aynı şekil bugün 70 alıyorum napabilirim acaba sistem geri yükleme vardı o yok şuan kalktmı noldu öneriniz nedir acaba ha bu arada birde güncellemeden sonra ekran çözünürlüğe 2k bile eklenmiş bunları nasıl geriye alcam

russ

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Büyük ihtimal yeni güncelleme gelir sorunun düzelir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
russ' Alıntı:

Son Windows güncellemesi Windows 'ta bazı kullanıcılarda performans düşüklüğüne neden oluyor ve baya haber oldu son güncellemenizi kaldırın sistemden büyük ihtimal ile sizdede aynı sorun oluştu.

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
russ' Alıntı:

Son Windows güncellemesi Windows 'ta bazı kullanıcılarda performans düşüklüğüne neden oluyor ve baya haber oldu son güncellemenizi kaldırın sistemden büyük ihtimal ile sizdede aynı sorun oluştu.

hocam acaba nerden kaldırcam yardımcı olurmusun cs go şuan 40 bile düşüyor kafayı yicem 180 alıyordum nerden kaldırcam acaba

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Denetim Masası\Programlar\Programlar ve Özellikler sol menüden Yüklü Güncelleştirmeler seçeneğinden son güncellemeyi görebilirsiniz.

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Denetim Masası\Programlar\Programlar ve Özellikler sol menüden Yüklü Güncelleştirmeler seçeneğinden son güncellemeyi görebilirsiniz.

hocam kaldırdım hala aynı ya birde dediğim gibi çözünürlük olarak 2k ya kadar eklenmiş çözemedim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Mustafa Krtaca' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

hocam kaldırdım hala aynı ya birde dediğim gibi çözünürlük olarak 2k ya kadar eklenmiş çözemedim

Sistem genel olarak bir sıkıntıya girmiş, Windows güncellemeleri bazen bu tarz şeyler yapabiliyor. 2K olayı önemli değil, ekran kartınız güncellenmiştir o dert değil monitörünüz hangi çözünürlükte ise hala aynı çözünürlüğü kullanıyorsunuzdur. 3 seçenek var ilki sistem geri yükleme bunu şu şekilde açabilirsiniz.

Başlat > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma > Gelişmiş başlangıç > Şimdi yeniden başlat 'a tıklayın ve sistem Mavi ekranda başlatma seçenekleri ayarları menüsünü açacak ve buradan Sorun Gider > Gelişmiş seçenekler > Sistem geri yükleme kısmından halledebilirsiniz.

Bu yukarıdaki işe yaramaz ise aynı menüde Sorun gider sekmesinde ki Bilgisayarı sıfırla ekranını kullanabilirsiniz buda Windows 'u sanki format atmışsınız gibi sıfırlar. 2 seçenek sunar bu sıfırlamada size birisi dosyalarınızı saklayabilirsiniz kurulu olan oyun ve programları siler ama sistemde olan dosyalarınızı tutar resimler klasörler internetten indirdiğiniz dosyalar ve dahası gibi ama diğer her şey Windows 'un ilk format sonrasında ki aşamasına döner. Diğeride tamamen her şeyi silip sıfırlama işlemi buda format atmışsınız gibi yapar.

Son olanıda direkt temiz format.

Başka bir önerim yok maalesef güncellemeyi silmek işe yaramadıysa ve sorun güncellemeden sonra olduysa bunları denemelisiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri