Güncelleştirme Sorunu

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Intel Corporation - SoftwareComponent - 3.1422.1129.1 güncelleştirmesini nasıl kaldırabilirim. Windows güncelleştirmesinde otomatik yüklüyor ve bu güncelleştirme upload hızını bozuyor.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
İndirip denedim ama görmüyor. Güncellemeyi yapmadan önce mi burdan iptal etmem gerekiyor ?

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
tamamdır. deneyip dönüş yapacağım birazdan. teşekkür ederim

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Çözüldü sorun. Çok teşekkür ederim. Bir kaç haftadır upload sorunu yaşıyorum. Kablosuzda sorun yok fakat ethernet kablosuyla 0.2 ye düşüyordur upload. Driver silip yükleyince düzeliyordu ve sonra tekrar bozuluyordu. Meğer o sırada ''Intel Corporation - SoftwareComponent - 3.1422.1129.1'' güncellemesini yaptığı için bozuluyormuş bunu farkettim. Ve sayende bu güncellemeyide pasif hale getirdim. Teşekkür ederim tekrardan. İşin garip tarafı kendi driverini yükleyince upload sorunu yaşıyorum.
Rica ederim umarım sorun çözülür.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,482
Çözüldü sorun. Çok teşekkür ederim. Bir kaç haftadır upload sorunu yaşıyorum. Kablosuzda sorun yok fakat ethernet kablosuyla 0.2 ye düşüyordur upload. Driver silip yükleyince düzeliyordu ve sonra tekrar bozuluyordu. Meğer o sırada ''Intel Corporation - SoftwareComponent - 3.1422.1129.1'' güncellemesini yaptığı için bozuluyormuş bunu farkettim. Ve sayende bu güncellemeyide pasif hale getirdim. Teşekkür ederim tekrardan.
Rica ederim hocam.

Sorunun çözüldüğüne sevindim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri