Intel Corporation - SoftwareComponent - 3.1422.1129.1 güncelleştirmesini nasıl kaldırabilirim. Windows güncelleştirmesinde otomatik yüklüyor ve bu güncelleştirme upload hızını bozuyor.
Güncelleme geçmişini açıp aşağıdan Güncelleme kaldır kısmından deneyin.
İnternete Hide or show updates tool yazıp indir ordan güncellemeyi bulabilirsen kapatIntel Corporation - SoftwareComponent - 3.1422.1129.1 güncelleştirmesini nasıl kaldırabilirim. Windows güncelleştirmesinde otomatik yüklüyor ve bu güncelleştirme upload hızını bozuyor.
Tam emin değilim ama güncelleme yapmadan denemende fayda varİndirip denedim ama görmüyor. Güncellemeyi yapmadan önce mi burdan iptal etmem gerekiyor ?
Rica ederim umarım sorun çözülür.tamamdır. deneyip dönüş yapacağım birazdan. teşekkür ederim
Rica ederim umarım sorun çözülür.
Rica ederim hocam.Çözüldü sorun. Çok teşekkür ederim. Bir kaç haftadır upload sorunu yaşıyorum. Kablosuzda sorun yok fakat ethernet kablosuyla 0.2 ye düşüyordur upload. Driver silip yükleyince düzeliyordu ve sonra tekrar bozuluyordu. Meğer o sırada ''Intel Corporation - SoftwareComponent - 3.1422.1129.1'' güncellemesini yaptığı için bozuluyormuş bunu farkettim. Ve sayende bu güncellemeyide pasif hale getirdim. Teşekkür ederim tekrardan.
Sorunu tekrar yasiyorum ve cozemiyorum kaldiramiyorum o intel guncellemesiniRica ederim hocam.
Sorunun çözüldüğüne sevindim.