Günlük Filmler(Her gür 1 film önerisi)

O

Oğuzhan

Guest
Merhaba arkadaşlar her gün günün filmi adı altında paylaşımda bulunmaya karar verdim ve bu rutin olarak aksaklık yaşamadığım sürece devam edecek inşallah. :cool:

Sizlerinde  film hakkında yorumda ve eleştiride bulunmanızı rica ediyorum iyi forumlar...

Vera Diond

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, öncelikle foruma yeni katıldım ve konuyu gördüm. Konuda uzun zamandır paylaşımda bulunulmamış. Ben bu zaman kadar aksaklığı sizlere önereceğim filmlerin isimlerini yazarak telafi edeyim. Aklıma gelenleri yazıyorum;

Batman v Superman
warcraft - İki Dünyanın İlk Karşılaşması
Sihirbazlar Çetesi 2
X-Men Apocalypse
Kaptan Amerika - Kahramanların Savaşı
[Marvel Filmlerinin tüm serilerini izlemenizi tavsiye ederim buna DC Comic'ler de dahil. İzlemediyseniz hiç vakit kaybetmeyin.]
-Marvel'in filmleriyle ciddi anlamda bağlantılı olan Agent Of Shield ve Agent Carter dizilerini de mutlaka izlemelisiniz.
Hancock
Birde resim atayım bunlar da ekstradan.
WYgRDY.png

Ve şu kelimeleri söylemeden edemeyeceğim. Ben Smallville ve Person Of Interest dizileri gibi dizi görmedim. Normalde Harddisk'E ihtiyacım yok fakat bir tane alıp ve bu dizilerin tüm bölümlerini indirim oraya atma planım var. Durumu siz düşünün. Smallville'yi 3 kez bitirmişliğim var. Belkide bana ağır işsiz diyebilirsiniz, ne yapayım hacılar 2. öğretim öğrencisiyim ;)

KS
E

expert

Guest
Deadpool diye yazılıyor netten de baktım:)

Ama süper bir film koptum gülmekten

Vera Diond

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
system3276' Alıntı:
Deadpool diye yazılıyor netten de baktım:)

Ama süper bir film koptum gülmekten

Evet hocam biliyorum Deadpool olduğunu da Fox tv'de DeepPool yazmışlar dı kaç gün gülmüştüm :)

KS
E

expert

Guest
Oğuzhan' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar her gün günün filmi adı altında paylaşımda bulunmaya karar verdim ve bu rutin olarak aksaklık yaşamadığım sürece devam edecek inşallah. :cool:

Sizlerinde  film hakkında yorumda ve eleştiride bulunmanızı rica ediyorum iyi forumlar...

Creed:efsanenin doğuşu
Dövüş filmi

İMDB: 7.7 ( 1 Oscar adaylığı. 25 farklı ödül ve 45 adaylık. ) ( 125.351 kişi oy kullanmıştır. ) Eski bir boksör olan büyükbabasının (Apollo Creed) kazandığı şampiyonlukların getirdiği servetin sayesinde zengin bir ailede büyüyen ama bu hayatı reddederek boksör olma hayalleri kuran bir boksör, onu yetiştirmesi için Rocky Balboa'nın peşine düşer.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri