Öneri Günlük Müzik Önerisi

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
erhan ortalıgı velveleye verme :D Furkan yok öyle bişey durduk yere kimseyi banlamam küfretmesen seni de banlamazdım hepi topu 3 ban attım şurada bunlar abartıyor :D 1i sen küfrettin şimdi ekstra açıklamaya gerek yok 1 adam yasakladığımız halde helip para kazandırdığını idda eden paylasımlar diğeri de bir mod ki onun yaptıgı terbiyesizliğe ip ban atıldı komple yönetim kararı. (Tüm banlar zaten yönetim kararı benim değil :) )

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
WalterHolk' Alıntı:
erhan ortalıgı velveleye verme :D Furkan yok öyle bişey durduk yere kimseyi banlamam küfretmesen seni de banlamazdım hepi topu 3 ban attım şurada bunlar abartıyor :D 1i sen küfrettin şimdi ekstra açıklamaya gerek yok 1 adam yasakladığımız halde helip para kazandırdığını idda eden paylasımlar diğeri de bir mod ki onun yaptıgı terbiyesizliğe ip ban atıldı komple yönetim kararı. (Tüm banlar zaten yönetim kararı benim değil :) )

o moda bende gıcık kapmıştım sor sisteme ben insanlara küfretmem kolay kolay en fazla a*m*** derim yani oda el alışkanlığı kodculuktan kodların arasına küfür yazmak sevmediğim insanlara sövmek hangi kodcu yapmazki

WalterHolk' Alıntı:
şarkı da tombul tombul yazın cıkar ibrahim tatlıses :D

o biraz şeye kaçıyor aaaa bayram bayram cuma cuma neler dinliyor ban pls

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
olsun bir dahaki buluşmada kısmet olursa seni de aramıza alabiliriz o ortamda hiç sorun değil biz de elbette ediyoruz ancak bu platformda olmaz sen de kurallara uy gerisi boş :)

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
WalterHolk' Alıntı:
olsun bir dahaki buluşmada kısmet olursa seni de aramıza alabiliriz o ortamda hiç sorun değil biz de elbette ediyoruz ancak bu platformda olmaz sen de kurallara uy gerisi boş :)

aslında sende haklısın düşününce şimdi millet benden görcek 13 15 yaşındakiler birbirine basıcak kalayı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri