Gürültülü Fan

Hüseyin9597

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Beyler selamun aleyküm
Yaklaşik 2 senelik bir sistemim var win 11 pro temiz kurulum yaptim driverleri yukledim guncellestirme optimizasyonlar tamam bios guncel ama bugün aniden fifa 23 ve assasins creed origin girdim fanlar delirdi snki ve fps ciddi drop yedim sebep ne olablr valla kafayi yedim

Nvidia rtx 4070 ti
Msi b650-p pro wifi
Amd ryzen 5 7600x
2*8 gb corsair ram ddr5 6000 mhz
1 tb wd ssd var

Smdiden tesekkur ediyorm

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
yeni kurulum yaptıysanız ayarlar sıfırlanmıştır. Oyuna ısınma değerlerine ve ekran hz değerine göre 144-60 değerlerine sabitleme yapabilirsiniz, fifa ve asasinste fps değerleri yükseğe fırlamış buda işlemci ısındıgı için fanları fullemiştir. fps değerlerini her ikisi içinde bi değere sabitlerseniz nvidia denetim masasından böyle bir sorunu yaşayağınızı düşünmüyorum. 7600x i sogutmak için ne kullanıyorsunuz ?

KS

Hüseyin9597

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
yeni kurulum yaptıysanız ayarlar sıfırlanmıştır. Oyuna ısınma değerlerine ve ekran hz değerine göre 144-60 değerlerine sabitleme yapabilirsiniz, fifa ve asasinste fps değerleri yükseğe fırlamış buda işlemci ısındıgı için fanları fullemiştir. fps değerlerini her ikisi içinde bi değere sabitlerseniz nvidia denetim masasından böyle bir sorunu yaşayağınızı düşünmüyorum. 7600x i sogutmak için ne kullanıyorsunuz ?
Hocam kule tipi bi sogutucum var aslnda 2 snedir kasa temizligi yapmadigimi farkettm belkide termal macun ve kasa temzligi yapmam grekiyodur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri