H510 M A Pro Bios Sorunu

gambitSRBNP1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selam Arkadaşlar,

Geçenlerde anakartı msi sitesi üzerinden güncelledim. Şuan bios ekranı gelmiyor pc açılıyor sorunsuz çalışıyor fakat başlattıgımda ne msı yazısı yok del tuşuna basıyorum biosa girmek yerine siyah bir ekranda takılıyorum bios pilini vs soktum olmadı. Yardımcı olabilirseniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
arkadaşlar geçenlerde anakartı msi sitesi üzerinden güncelledim.Şuan bios ekranı gelmiyor pc açılıyor sorunsuz çalışıyor fakat başlattıgımda ne msı yazısı yok del tuşuna basıyorum biosa giiremek yerine siyah bi ekranda takılıyorum bios pilini vs soktum olmadı.yardımcı olabilirseniz
Del yerine F2 tuşu ile girmeyi denediniz mi hiç ? Onun dışında Bios sıfırlamak için CMOS Jumper diye bir yöntemde var biraz detaylı anakart üzerinden kendiniz yapmanız gerekiyor.

KS

gambitSRBNP1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hocam F2 tuşu ile denedim maalesef giremedim. CMOS Jumper hakkında bilgi verebilirmisiniz

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
hocam F2 tuşu ile denedim maalesef giremedim. CMOS Jumper hakkında bilgi verebilirmisiniz
Bende internette biraz araştırdım genelde anakart üzerinde 3 lü şekilde olan pinler ile oluyor galiba. Anakarttan anakarta da değişen bir yeri olduğundan örnek video bulmaya çalıştım ve güzel şekilde anlatılmış.

KS

gambitSRBNP1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam simdi bayagi birsey deneyimledim.verdigin video cok iyi anlatmis gercekten ama artik yeni anakartlarda 2 pin oluyormus ve o plastik basliklardan cikmiyor. Bir tornavida ucu ile kisa devre yaptim fakat sonuc yine ayni bu islemi 2-3kez daha yaptim olmadi biosun pilini soktum sabaha kadar beklicem hayirlisi artik.iyi geceler

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Aslında kesin sonuç verecek bir yöntem nasıl olmadı anlamadım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri