kasan nedir islemcinin nedir ? anakart nedirSizce taksam kurtarır mı
Sistem Bilesenleri:kasan nedir islemcinin nedir ? anakart nedir
Maalesef desteklemiyor hocam tavsiye isterseniz yardımcı olalımMerhaba arkadaşlar,
Intel Core i5-12400F ve MSI PRO H610M-E anakartım var. Sizce bu soğutucu olur mu?
LGA 1700 soket yapısına uyumlu soğutucu almalısınız. Gamdias marka hava soğutucu işlemcinizin soketini desteklemiyor.
LGA 1700 soket yapısına uyumlu soğutucu almalısınız. Gamdias marka hava soğutucu işlemcinizin soketini desteklemiyor.
Lga 1700 yazıyor koymuşlar içinde var sanırım videolarda çıkıyor kit
Hocam sıkıntım kasaya büyüklüğünün kurtarması sıvı soğutma çıkana kadar açmadım beklettim çıkmadı bunu kullanacaktım ama 154.5cm yazıyor kasam da 150cm destekliyor onu sordum taksam acaba kurtarır mı diyeKit çıkıyor o zaman kutunun içerisinden. Arka tarafta yazmıyor çünkü LGA 1700 diye. Kutuya bir bakın içinde LGA 1700 yazılı poşet çıkması lazım. Varsa takabilirsiniz.
Hocam sıkıntım kasaya büyüklüğünün kurtarması sıvı soğutma çıkana kadar açmadım beklettim çıkmadı bunu kullanacaktım ama 154.5cm yazıyor kasam da 150cm destekliyor onu sordum taksam acaba kurtarır mı diye
Bir kod da bana verilseydi keşke sistemi aldığımdan beri uğraşıyorumKit çıkıyor o zaman kutunun içerisinden. Arka tarafta yazmıyor çünkü LGA 1700 diye. Kutuya bir bakın içinde LGA 1700 yazılı poşet çıkması lazım. Varsa takabilirsiniz.
Peki teşekkürlerKurtarmaz maalesef temperli cama değecektir soğutucu. İdareten temperli camı takmam derseniz o şekilde kullanılabilir.
Bir kod da bana verilseydi keşke sistemi aldığımdan beri uğraşıyorum