Hafif ve Kablosuz Kulaklık Tavsiyesi

Anras123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar daha önce Logitech G430 ve G930 kulaklıklarını kullandım fakat uzun süre kullanımda tepe noktasından baskı yaptıkları için Sennheiser PC-3 gibi daha basit ama hafif olan kulaklığa geçiş yaptım. Bu kulaklığı uzun süredir kullanıyorum çok da memnunum açıkcası fakat bana kablosuz bir kulaklık gerekiyor.

Benim için herşeyden önemli olan nokta hafif olması ve 8-10 saatlik bir kullanımda dahi baskı hissetmemem.

İkinci nokta ise dediğim şekilde kablosuz bağlantı özelliğinin bulunması.

Mikrofon bulunmalı ve mikrofonu kapat aç özelliği de bulunursa güzel bir ekstra olur.

Bütçe olarak ise sanıyorum maksimum 1000₺ ayırabilirim.

Bu bilgiler ışığında tavsiyelerinizi bekliyorum.

H600 ve H800 modellerini buldum internetten, bu kulaklıklar hakkında bilgisi olanlar da yine yazabilirler, sizin tavsiyeleriniz ve yorumlarınız benim için oldukça önemli.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hafif bir ürün istiyorsanız Marshall Major III önerebilirim oda 170 gram civarı bir üründür. Yada Jabra Move Style Edition alabilirsiniz oda 150 gram kadar bir üründür. Ben olsam Major 3 alırdım ama karar sizin tabi.

KS

Anras123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Hafif bir ürün istiyorsanız Marshall Major III önerebilirim oda 170 gram civarı bir üründür. Yada Jabra Move Style Edition alabilirsiniz oda 150 gram kadar bir üründür. Ben olsam Major 3 alırdım ama karar sizin tabi.

[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Marshall Major III oldukca şık ve hafif duruyor evet fakat mikrofon kalitesini pek beğenmedim sanıyorum mikrofonun kulak kısmında olmasından kaynaklı. H600 yada H800 için ne düşünüyorsunuz Uğur hocam? Yada farklı tavsiyeleriniz var mıdır?

Bir de Corsair Void Elite Wireless'ı gördüm ama sanıyorum bu da oldukca ağır tıpkı G430 G930 gibi olacaktır herelde.[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
H600 ve H800 pek iyi seçimler sayılmazlar. Corsair Void Elite Wireless ürünü neredeyse 400 gram pek hafif sayılmaz. SteelSeries Arctis 1 ürününe bakabilirsiniz. 270 gram kadardır.

KS

Anras123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
H600 ve H800 pek iyi seçimler sayılmazlar. Corsair Void Elite Wireless ürünü neredeyse 400 gram pek hafif sayılmaz. SteelSeries Arctis 1 ürününe bakabilirsiniz. 270 gram kadardır.

Artics 1'de 249 gram olarak gözüküyor Uğur hocam peki H800'e benzer şekilde önerebileceğiniz bir kulaklık var mıdır acaba?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri