Halı Korucuyucu Şeffaf Mat Nereden Satın Alabilirim?

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Merhaba arkadaşlar halı aldım ama koltuk iz yapmaması için linkteki üründen arıyorum ama Türkiye de satan yok hiç ve fiyatı pahalı ben taksitle Türkiye'den almak istiyorum nereden satın alabilirim?
TRY 176.99 20%OFF | 2020 yeni plastik paspas PVC şeffaf kapı giriş Mat ahşap zemin koruma kaymaz halı 1mm su geçirmez Placemats pedleri

CrinsonDamge

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Merhaba arkadaşlar halı aldım ama koltuk iz yapmaması için linkteki üründen arıyorum ama Türkiye de satan yok hiç ve fiyatı pahalı ben taksitle Türkiye'den almak istiyorum nereden satın alabilirim?
TRY 176.99 20%OFF | 2020 yeni plastik paspas PVC şeffaf kapı giriş Mat ahşap zemin koruma kaymaz halı 1mm su geçirmez Placemats pedleri
Knk sence bu konu buraya sorulcak bı konumu?

S O V I E T

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
51
KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Knk burda daha çok sistem falan soruyolar parça soruyolar hiç halı sorduklarında görmedim.
Silecem konuyu Türkiye de satan yok hiç şaka gibi hiç mi kimsenin ihtiyacı olmamış koltuklar halı da krater açıyor bi de sürekli ileri geri git gelde halıyı iyice eskitiyor

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Evimde yemek masası için satın aldığım şu pvc örtüden farkı ne tam olarak anlamadım, bir göz atın isterseniz:

Fiyat olarak daha ucuzu bulunabilir, ben ürünü rastgele seçtim. PVC Masa örtüsü diye araştırabilirsiniz, farklı bir amaçla kullanacağınız için kalınlığına dikkat ederek almanızda fayda var.
Sağol kardeşim buda işimi görür zaten aynı ürünler gibi her alanda kullanılıyor bunlar masa örtüsü olarak aramak hiç aklıma gelmedi

Sunduğum çözüm sanırım sorununuzu çözmedi
Yok hocam alacağım bunu çok sağol

S O V I E T

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
51
Sağol kardeşim buda işimi görür zaten aynı ürünler gibi her alanda kullanılıyor bunlar masa örtüsü olarak aramak hiç aklıma gelmedi

Yok hocam alacağım bunu çok sağol
Spesifik olarak bu ilanı almanızı önermem, açıkçası fiyatı bana fazla geldi. İnternette ufak bir araştırmayla farklı kalınlık ve fiyatlara ulaşabilirsiniz tahminimce. Rica ediyorum.

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Spesifik olarak bu ilanı almanızı önermem, açıkçası fiyatı bana fazla geldi. İnternette ufak bir araştırmayla farklı kalınlık ve fiyatlara ulaşabilirsiniz tahminimce. Rica ediyorum.
3.5 mm olanları varmış onu alacağım ama fiyatları bi halı kadar pahalı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri