Hangi 6900 XT Modeli Daha İyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sesqwe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Powercolor red devil en iyi modeldir. Lakin gaming x de cok cok basarilidir aralarinda aşırı fark yok. Red devil cok indirime girmez ama gaming x giriyor arada takip edebilirsiniz

Alpi37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
Gigabyte'ın ürünü için zaten Custom bir sıvı soğutma yapmanız gerekli, eğer onu yaparsanız aralarında en serin çalışan o olacaktır. Benim tercihim AMD ekran kartlarında genellikle Sapphire markası olur. Zaten çoğunun aralarında en fazla 1 veya 2 derece oynar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Gigabyte modeli için kullanıcının dediği gibi Custom bir soğutma sistemi yapacaksanız alınır.

Diğerleri arasından ben olsam MSI seçerdim.

Benim şahsi önerimse 6900 XT alacağınıza EVGA GeForce RTX 3080 Ti XC3 ULTRA GAMING LHR 12GB - 21.799 TL bu kartı alın geçin. Benzer performansı alacaksınız FPS olarak ve NVIDIA markasının avantajları daha fazla olduğundan daha iyi olacak.

Aşağıya birkaç karşılaştırma videosu bırakıyorum. Testlerin bazılarında 6950 XT kartı da var fikir olsun diye attım.

TFCrown

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26
Gigabyte modeli için kullanıcının dediği gibi Custom bir soğutma sistemi yapacaksanız alınır.

Diğerleri arasından ben olsam MSI seçerdim.

Benim şahsi önerimse 6900 XT alacağınıza EVGA GeForce RTX 3080 Ti XC3 ULTRA GAMING LHR 12GB - 21.799 TL bu kartı alın geçin. Benzer performansı alacaksınız FPS olarak ve NVIDIA markasının avantajları daha fazla olduğundan daha iyi olacak.

Aşağıya birkaç karşılaştırma videosu bırakıyorum. Testlerin bazılarında 6950 XT kartı da var fikir olsun diye attım.

Hazır böyle bir konu açılmışken sorayım dedim. Yarın MSI versiyonunu siparişe verecem. 23k mantıklı mıdır almak ? %40 indirim baya iyi gibi ?

KS

sesqwe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hepinize teşekkür ederim. Sipariş vereceğim parçaları paylaşacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri