Soru Hangi Antivirüs Programı Önerirsiniz.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Merhaba Arkadaşlar,

Hayırlı akşamlar dilerim ilk önce arkadaşlar, benim küçük bir sorum olacak sizlere her bilgisayarı açtığım da '' Tehdit algılandı '' diye bildirim düşüyor. Tarama da bir şey çıkmıyor bende mecburen artık antivirüs indirmeyi karar verdim ücretsiz veya ücretli hiç farketmez sağlam bir antivirüs öneri yapa bilir misiniz.?

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Merhaba Arkadaşlar,

Hayırlı akşamlar dilerim ilk önce arkadaşlar, benim küçük bir sorum olacak sizlere her bilgisayarı açtığım da '' Tehdit algılandı '' diye bildirim düşüyor. Tarama da bir şey çıkmıyor bende mecburen artık antivirüs indirmeyi karar verdim ücretsiz veya ücretli hiç farketmez sağlam bir antivirüs öneri yapa bilir misiniz.?
Kaspersky

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
112
Geçenlerde bu tarz bir olay başıma geldi. Biraz araştırma yaptım. Sanırım en iyi sonucu Sysrescue denen yöntemle aldım.
Sysrescue çok bilmesem de kabaca antivirüs programını flash disk e windows yazdırır gibi yazdırıp bu flashla bilgisayarı boot ederek tarama işlemini gerçekleştirmeye yarıyor. Bu sayede virüsleri daha rahat görüyor diye biliyorum. İsterseniz biraz araştırıp bu yöntemi de deneyebilirsiniz.

Aboxbtr

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
Geçenlerde bu tarz bir olay başıma geldi. Biraz araştırma yaptım. Sanırım en iyi sonucu Sysrescue denen yöntemle aldım.
Sysrescue çok bilmesem de kabaca antivirüs programını flash disk e windows yazdırır gibi yazdırıp bu flashla bilgisayarı boot ederek tarama işlemini gerçekleştirmeye yarıyor. Bu sayede virüsleri daha rahat görüyor diye biliyorum. İsterseniz biraz araştırıp bu yöntemi de deneyebilirsiniz.
Aktif koruma sağlayabiliyor mu?

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
112
Aktif koruma sağlayabiliyor mu?
Antivirüsmüş gibi anlattım ancak bunu antivirüs olarak düşünmeyin. Şöyle söyleyeyim. Bilgisayarınız açıkken antivirüs uygulaması ile tarama yaptığınızda virüsler gizlenebiliyor, ancak bu yöntemle daha windowsu başlatmadan, internet bağlantısı olmadan bir tarama gerçekleştirdiğinden virüsleri bulma olasılığı artıyor.
Konu sahibi virüs şüphesi olduğunu söylediği için virüsü bulabilmesi amacıyla bunu yazdım. Kısaca bu yöntem virüsten sonrası için. Aktif koruma için antivirüs programı (kaspersky, bitdefender) edinmelisiniz.

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Windows varsayılan iş görüyor. Ama kampanyada Kaspersky iki yıllık almıştım. 40-50 lira gibi bir paraya 😁 Ayıp olmasın diye bir sene sonra telefona kurdum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri