Mining kartindan uzak dur kesinlikle gigabyte tercih edilebilir bence diger arkadaslarda fikirlerink yazsinlarShappire rx 580 4 gb güvenlik etiketi üzerinde 1500 TL pazarlıksız
gigabyte rx 580 4 gb güvenlik etiketi üzerinde 1500 TL pazarlıksız
msi armor rx 570 4 gb 1400 TL 5 6 ay mininig yapılmış
msi gaming x rx 570 4gb 1400 TL
yardım edebilceğini düşündüğün birisi var mı foruma arasıra geliyorum ve kimse yardımcı olmuyor ölü forum.Mining kartindan uzak dur kesinlikle gigabyte tercih edilebilir bence diger arkadaslarda fikirlerink yazsinlar
Saphire markayı alabilirsin. Bi internet cafe' de kullanmıştım gayet oyunları güzel akıcı bir şekilde oynatıyordu. işini görecektir!yardım edebilceğini düşündüğün birisi var mı foruma arasıra geliyorum ve kimse yardımcı olmuyor ölü forum.
Aslinda forum çok canli gormemişlerdir konuyu bakin ya saphire yada gigabyte bu yazdiklarinizdan miningden uzak gurun en alttaki düşük 1-2yardım edebilceğini düşündüğün birisi var mı foruma arasıra geliyorum ve kimse yardımcı olmuyor ölü forum.
Saphire markayı alabilirsin. Bi internet cafe' de kullanmıştım gayet oyunları güzel akıcı bir şekilde oynatıyordu. işini görecektir!
başka forumda ki bir üye saphire kesinlikle bulaşma hocam kesinlikle bulaşma çok büyük hata edersin 570 ile 580 arasında çok büyüüüük bir fark yok o sebeple ben gaming x 570 i tercih ederdim sanırım ben yıllarca sapphire kullandım 2 tane ekran kartı birisi ikinci el birisi sıfır olmak üzere ve hiç memnun kalmadım hiç sıcaklıklar fps droplar belki herkes yaşamıyordur bu durumu ama ben başıma gelenleri anlatayım karar sana kalmış ama gaming x çok güzel ben olsam onu tercih ederim. yazdı rx 570 ile 580 arasında nerdeyse hiç fark yok o farka 200 250 tl vermem işlemciyi yükseltmek için para biriktiririm o paraya o yüzden msi armour ve gaming modelini alıcam 570 in satılmazsa ben alana kadar gaming modelini alıcamAslinda forum çok canli gormemişlerdir konuyu bakin ya saphire yada gigabyte bu yazdiklarinizdan miningden uzak gurun en alttaki düşük 1-2
Valla, sen bilirsin ben sadece fikrimi söyledim o saydığın kartlardan aralarında en iyisi Saphire en azından performansı yüksek, bunu şey gibi düşün 1080 ti gibi. 4GB ekran kartı alıcaksan saphire yada nvdia almalısın.başka forumda ki bir üye saphire kesinlikle bulaşma hocam kesinlikle bulaşma çok büyük hata edersin 570 ile 580 arasında çok büyüüüük bir fark yok o sebeple ben gaming x 570 i tercih ederdim sanırım ben yıllarca sapphire kullandım 2 tane ekran kartı birisi ikinci el birisi sıfır olmak üzere ve hiç memnun kalmadım hiç sıcaklıklar fps droplar belki herkes yaşamıyordur bu durumu ama ben başıma gelenleri anlatayım karar sana kalmış ama gaming x çok güzel ben olsam onu tercih ederim. yazdı rx 570 ile 580 arasında nerdeyse hiç fark yok o farka 200 250 tl vermem işlemciyi yükseltmek için para biriktiririm o paraya o yüzden msi armour ve gaming modelini alıcam 570 in satılmazsa ben alana kadar gaming modelini alıcam