- Tepki
- 142
Arkadaşlar bu listedeki gamepadlerden hangisini önerirsiniz yada liste dışında fiyatına göre daha iyi olan kablosuz gamepad var mı?
Pc de kullanicaksan dualshock daha iyi diye biliyorum uyum olarakArkadaşlar bu listedeki gamepadlerden hangisini önerirsiniz yada liste dışında fiyatına göre daha iyi olan kablosuz gamepad var mı?
Orijinali pahalı üstteki de çakma herhaldePc de kullanicaksan dualshock daha iyi diye biliyorum uyum olarak
Sony DualShock 4 V2 Turuncu ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sony DualShock 4 V2 Turuncu ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sony DualShock 4 V2 Turuncu ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Sony DualShock 4 V2 Siyah ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sony DualShock 4 V2 Siyah ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony DualShock 4 V2 Siyah ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.070,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunlara bakabilirsin
Üstteki daha eski modeli bende tam anlayamadım hocam yalan soylemiyim ama çakma değil gibi geldi bana farklı ikisinin modelleri cakmalarinda isimde farklı oluyorOrijinali pahalı üstteki de çakma herhalde
Çakma olma ihtimali yüksek daha detaylı baktım da şimdi ama profesyonel bir şey aramıyorsan giriş seviyesi olarak işini görür orjinali de bıraktım zatenOrijinali pahalı üstteki de çakma herhalde
Çakmalarda ileride algılamama sorunu oluyor sürekli ucuz kol aldım 2 side çöp oldu PC okumuyor risk almak istemiyorumÜstteki daha eski modeli bende tam anlayamadım hocam yalan soylemiyim ama çakma değil gibi geldi bana farklı ikisinin modelleri cakmalarinda isimde farklı oluyor
Çakma olma ihtimali yüksek daha detaylı baktım da şimdi ama profesyonel bir şey aramıyorsan giriş seviyesi olarak işini görür orjinali de bıraktım zaten
Tavsiyem orijinal dualshcok o halde bütçe varsa dualsensde olabilir tabiÇakmalarda ileride algılamama sorunu oluyor sürekli ucuz kol aldım 2 side çöp oldu PC okumuyor risk almak istemiyorum