Soru Hangi Klavyeyi Almalıyım?

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761

KS

HammerN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
@Greewe acaba bakabilir misiniz sanırım bu klavyeler konusunda anlıyorsunuz :)

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
@Greewe acaba bakabilir misiniz sanırım bu klavyeler konusunda anlıyorsunuz :)
Tabi eve geçince

Biri membrane diğerininde click latency aşırı fazla

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
yani hepsi birbirinden kötü ama mekanik klavye adı altında o fiyata tokatçı klavyesi alacağıma arkadaşın attığı ornata alırım daha iyi.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
İkinci el mizar mz60 veya bu daha iyi olur
MAGIC-REFINER%60 USB-C Kablolu Mekanik Oyun Klavyesi, Chroma RGB Arkadan Aydınlatmalı Hot Swappable Klavye, PBT Tuş Kapakları, Pudding Görünümlü, UK Layout APEX Pro Ultra Kompakt Klavyesi, PC, Beyaz https://www.amazon.com.tr/dp/B0B3DG95JH?ref_=cm_sw_r_apin_dp_99HFC5V4831CR0510NBZ

16 yaşındaki çocuğun haddini bildiğinden daha fazla biliyorum markaları.
Demek ki bilmiyorsun.

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
İkinci el mizar mz60 veya bu daha iyi olur
MAGIC-REFINER%60 USB-C Kablolu Mekanik Oyun Klavyesi, Chroma RGB Arkadan Aydınlatmalı Hot Swappable Klavye, PBT Tuş Kapakları, Pudding Görünümlü, UK Layout APEX Pro Ultra Kompakt Klavyesi, PC, Beyaz https://www.amazon.com.tr/dp/B0B3DG95JH?ref_=cm_sw_r_apin_dp_99HFC5V4831CR0510NBZ

Demek ki bilmiyorsun.
klavyeyi klavye yapan switchi mi markası mı önce onu öğren sonra konuşalım. işine bak sen en iyisi şu forumlarda hayatında pc almamış oradan buradan okuyup deneyim 0 insanların kafasını anlayamıcam sanırım.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
klavyeyi klavye yapan switchi mi markası mı önce onu öğren sonra konuşalım. işine bak sen en iyisi
Tabi tabi razer membrane klavye en iyisidir.
Magic refiner markasını biliyor musun? Kaç kez duydunda yorum yapıyorsun? Burda gelip saçma sapan milleti yanlış yönlendirme

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Tabi tabi razer membrane klavye en iyisidir.
Magic refiner markasını biliyor musun? Kaç kez duydunda yorum yapıyorsun? Burda gelip saçma sapan milleti yanlış yönlendirme
en iyisidir derken ağzımdan öyle bir kelime çıktı mı? okuduğunu anlamıyorsun daha sen diyeceğim de lise ergenliği var üstünde normal.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
en iyisidir derken ağzımdan öyle bir kelime çıktı mı? okuduğunu anlamıyorsun daha sen diyeceğim de lise ergenliği var üstünde normal.
Bak dostum, burda saçma sapan toxicliyorsun sonra yok ergen yok şu yok bu diyorsun fakat kendi davranışından haberin yok. Burda bilmediğin konuda yorum yapma derim milleti yanlış yönlendiriyorsun üstüne ek olarak membrane klavyeler kısa ömürlü olur attığım klavyeler hotswap(tabi bilmiyosun)
Redragonun click latencysi hakkında bilgin var mı? Sonra çıkar şu mouse 4 ms bu 3ms daha iyi yorum yaparsın
Milletin yaşına saldırman kendi yaşını gösteriyor.
Kendin marka takıntılısın bundan banane kazık yiycek sensin.

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Bak dostum, burda saçma sapan toxicliyorsun sonra yok ergen yok şu yok bu diyorsun fakat kendi davranışından haberin yok. Burda bilmediğin konuda yorum yapma derim milleti yanlış yönlendiriyorsun üstüne ek olarak membrane klavyeler kısa ömürlü olur attığım klavyeler hotswap(tabi bilmiyosun)
Redragonun click latencysi hakkında bilgin var mı? Sonra çıkar şu mouse 4 ms bu 3ms daha iyi yorum yaparsın
Milletin yaşına saldırman kendi yaşını gösteriyor.
Kendin marka takıntılısın bundan banane kazık yiycek sensin.
razer hayatta sevmem arkadaşlarımın kullandıkları dışında 1 kere satın almışlığım yok boş konuşuyorsun bu konu aynı şuna döndü hayatında amd kullanmamış oradan buradan okuyup bütün gün her konu altında amd ye sallayan coluk cocuk ağzı. senin yaşın kadar pc kullanmışlığım var 1-2 tane terim öğrenip tabi bilmiyorsun ağızlarını git okuldaki arkadaşlarına yap. toxicleyen sensin uslubunu düzeltip konuşacaksın. reddragon ne alaka 1-2 şey öğrenmişsin tüm tuşlara basıyorsun boş boş. ben razer iyi demedim mekanik adı altında saçma sapan switchler alacağıma razer membrane alırım dedim. k2 olması bir şeyi değiştirmiyor şu an

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
razer hayatta sevmem arkadaşlarımın kullandıkları dışında 1 kere satın almışlığım yok boş konuşuyorsun bu konu aynı şuna döndü hayatında amd kullanmamış oradan buradan okuyup bütün gün her konu altında amd ye sallayan coluk cocuk ağzı. senin yaşın kadar pc kullanmışlığım var 1-2 tane terim öğrenip tabi bilmiyorsun ağızlarını git okuldaki arkadaşlarına yap. toxicleyen sensin uslubunu düzeltip konuşacaksın. reddragon ne alaka 1-2 şey öğrenmişsin tüm tuşlara basıyorsun boş boş. ben razer iyi demedim mekanik adı altında saçma sapan switchler alacağıma razer membrane alırım dedim. k2 olması bir şeyi değiştirmiyor şu an
Saçma saçma switchler dediğin switchleride bilmiyorsun işin komiği
Yaşım kadar pcyle uğraşmışlığın var ama ne yazık ki yenilikleri öğrenememişsin ne deyim
Toxiclikliyene kadar git araştır sonra tartışırsın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri