- Tepki
- 21
Bu iki klavye arasında kaldım sizce hangisini alayım?
2 sinide önermem para israfı 2.elden aula f75 bakın yada biraz daha koyabiliyorsanız ak820 proBu iki klavye arasında kaldım sizce hangisini alayım?
Tabiki tercih meselesi ama kullanmadıysanız önermeme durumunuzun olmaması gerekiyor benim nacizane görüşüm2 sinide önermem para israfı 2.elden aula f75 bakın yada biraz daha koyabiliyorsanız ak820 pro
Ak820 pro kullandim 1 ay boyuncaTabiki tercih meselesi ama kullanmadıysanız önermeme durumunuzun olmaması gerekiyor benim nacizane görüşüm2. elden almayı hiç düşünemeyen bir insanım çünkü günlerimi saatlerimi geçirdiğim bir ekipman başkasının nasıl kullandığını bilmeden gerçekten mide bulandırıcı geliyor. Bu ürünlerin olayı zaten bence fp si ürünü aldığınız zaman standart çin ürünü gibi gelmiyor malzeme kalitesi rgb performansı vs cidden ekstra umarım sizde deneme fırsatı yakalarsınız
![]()
Fikrettr nin bahsettiği ürünler için söylemiştim aslında beklentinizi bilmiyorum ama ürünler fiyat performans ben öğrenciyim 2. ele güvenmiyorum 0 üst seviye klavyede alamıyorum ondan bu tarz fp ürün yakalayınca öneriyorum hepAk820 pro kullandim 1 ay boyunca