Soru Hangi Koltuğu Önerirsiniz ?

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
Arkadaşlar merhaba Hawk Fab V5 ve dxrance prince arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
213
DxRacer sizin için uygun olur. Prince serisi kullanıyorum 125kg yum maks 150 taşıma kapasitesi var o yüzden sordum size de. Tavsiyem odur ama Hawk da güzel konforu nasıl kullanıcı olanlar illaki yardımcı olur benim tercihim DxRacer dan yana olur konforu güzel

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
DxRacer sizin için uygun olur. Prince serisi kullanıyorum 125kg yum maks 150 taşıma kapasitesi var o yüzden sordum size de. Tavsiyem odur ama Hawk da güzel konforu nasıl kullanıcı olanlar illaki yardımcı olur benim tercihim DxRacer dan yana olur konforu güzel
Hawk temizleme kiti falanda verdiği için çok hoşuma gitti aslında

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
Son düzenleme:

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Hawk temizleme kiti falanda verdiği için çok hoşuma gitti aslında
Yaşadığın şehirde showroom varsa gidip denemeni öneririm.
Çünkü görsellerde rahat gibi görünen koltuklar, orada denediğinde çok daha farklı olabiliyor.
Ya da tam tersi, kütük gibi görünen koltukları denediğinde tam sana göre ve rahat olabiliyor.
Zaten bu gibi firmaların neredeyse tüm ürünleri teşhir olarak duruyor, karar vermen açısından daha iyi olur.

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
Yaşadığın şehirde showroom varsa gidip denemeni öneririm.
Çünkü görsellerde rahat gibi görünen koltuklar, orada denediğinde çok daha farklı olabiliyor.
Ya da tam tersi, kütük gibi görünen koltukları denediğinde tam sana göre ve rahat olabiliyor.
Zaten bu gibi firmaların neredeyse tüm ürünleri teşhir olarak duruyor, karar vermen açısından daha iyi olur.
Antalyadaym yer yok sanırım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri