- Tepki
- 176
Arkadaşlar merhaba Hawk Fab V5 ve dxrance prince arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?
Merhaba Sizin Boy kilo bilgisi nedir?Arkadaşlar merhaba Hawk Fab V5 ve dxrance prince arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?
1.80 boy kilo 60Merhaba Sizin Boy kilo bilgisi nedir?
Hawk temizleme kiti falanda verdiği için çok hoşuma gitti aslındaDxRacer sizin için uygun olur. Prince serisi kullanıyorum 125kg yum maks 150 taşıma kapasitesi var o yüzden sordum size de. Tavsiyem odur ama Hawk da güzel konforu nasıl kullanıcı olanlar illaki yardımcı olur benim tercihim DxRacer dan yana olur konforu güzel
Doğrudur biz Bomba1 de kampanyalı almıştık fiyatı güzeldi o fiyatlara en mantıklı DxRacer gelmişti bize.Hawk temizleme kiti falanda verdiği için çok hoşuma gitti aslında
Kaçırma bence o fiyatlara zorBir arkadaşta Bomba 4 de olan kodu bana verecek o yüzden aklıma takıldı kullanamicakmış kodu verebilirim sana dedi
@Darfa ne oldu![]()
Yaşadığın şehirde showroom varsa gidip denemeni öneririm.Hawk temizleme kiti falanda verdiği için çok hoşuma gitti aslında
Antalyadaym yer yok sanırımYaşadığın şehirde showroom varsa gidip denemeni öneririm.
Çünkü görsellerde rahat gibi görünen koltuklar, orada denediğinde çok daha farklı olabiliyor.
Ya da tam tersi, kütük gibi görünen koltukları denediğinde tam sana göre ve rahat olabiliyor.
Zaten bu gibi firmaların neredeyse tüm ürünleri teşhir olarak duruyor, karar vermen açısından daha iyi olur.