- Tepki
- 2,986
- Konu Sahibi
Oda aklımda hocam gelir vakit kalırsa, sorunuz varsa bana sorabilirsiniz.hocam kulaklıklar ile ilgili gelir mi
Oda aklımda hocam gelir vakit kalırsa, sorunuz varsa bana sorabilirsiniz.hocam kulaklıklar ile ilgili gelir mi
hocam ben ekipmanları yenilemeyi düşünüyorum o yüzden sizden ne öğrensem o kadar iyi alırken dikkat ederim en azındanOda aklımda hocam gelir vakit kalırsa, sorunuz varsa bana sorabilirsiniz.
Tamamdır az sonra ilki gelicekhocam ben ekipmanları yenilemeyi düşünüyorum o yüzden sizden ne öğrensem o kadar iyi alırken dikkat ederim en azından
oldukça sorarım hocam çekinmem yabancı değilizyinede buradan cevaplayabilirim basit bir şekilde
Tamamdır hocamoldukça sorarım hocam çekinmem yabancı değilizilk rehberde gelsin bakalım merakla bekliyoruz
hiç sorun değil hocam acelemde yok zaten beklerim benKulaklıkları en sona bırakacağım galiba çünkü çok çok geniş bir konu olmalı, herkesin kullanım amacı farklı.
hiç sorun değil hocam acelemde yok zaten beklerim ben![]()
3-6k arası sistem zorda diğerlerini yapabilirim hocamMonitor 144-165 hz monitör 3-6 k minimum arası alınabilir sistem
Klavye + mouse +kulaklık 800 -2 k arası minimum maximum bence cok faydalı olur hocam. Gerekli şeyler![]()