- Tepki
- 313
tamam bu aldığınız supplementler.com üzerinden Creapure markasını almışsın o almanya zaten ben supplementler.com un kendi ürününden bahsediyorum.Germany yazıyor yandaki metni okuyunuz isterseniz
tamam bu aldığınız supplementler.com üzerinden Creapure markasını almışsın o almanya zaten ben supplementler.com un kendi ürününden bahsediyorum.Germany yazıyor yandaki metni okuyunuz isterseniz
O site zaten oradan aldımtamam bu aldığınız supplementler.com üzerinden Creapure markasını almışsın o almanya zaten ben supplementler.com un kendi ürününden bahsediyorum.
bence hepsi aynı değil hem protein ocean kullandım hem hiq şuan güncel olarak hiq kullanıyorum ve çok memnunum aynı etkiyi diğerinde alamadığıma eminim.kardeşim ucuz olanı al hepsi aynı
Bende katılıyorum hepsi kesinlikle aynı değil etki maddeleri çok fark ediyor gerçektenbence hepsi aynı değil hem protein ocean kullandım hem hiq şuan güncel olarak hiq kullanıyorum ve çok memnunum aynı etkiyi diğerinde alamadığıma eminim.
Evet çok pahalı bir marka ama kalitesi çok güzel bence ve ben sadece indirim olduğu zamanlar alıyorum 2 kere aldım 400tl 400tl verdim her seferinde tavsiye ederim be uzun bir süre sana yeterli olur.
Demem o ki bence 250tl ni 400 500 bandına çıkartıp indirim beklemen iyi olur bence.
Etken maddeler aynı arkadaşlar tek bir çeşit var creatine monohidrat a b c kalitesi yok bu ürünün. Sizin hissettiğiniz plesebu etkisi veya o gün iyi beslenme ve dinlenmişinizdir a kutusundaki etki ile b markasının kutusundaki etkisini hissedemessinizBende katılıyorum hepsi kesinlikle aynı değil etki maddeleri çok fark ediyor gerçekten
O zaman en ucuz kreatin ile en pahalı kreatin arasında hiç fark yok doğru mu anladım tamamıyla aynı performansa sahipEtken maddeler aynı arkadaşlar tek bir çeşit var creatine monohidrat a b c kalitesi yok bu ürünün. Sizin hissettiğiniz plesebu etkisi veya o gün iyi beslenme ve dinlenmişinizdir a kutusundaki etki ile b markasının kutusundaki etkisini hissedemessinizmarkalar kendi standartlarını korumak adına satış politasını koruyor.Yabancı supplement sitelerine bakın tüm creatine markalarına aralarında max 1 dolar fark var. Bu sadece creatine de geçerli protein bcaa glutamine gainer gh max tribulus bunlarda evet olay farklı bir çok protein çeşidi var hayvansal bitkisel peynir alt suyu ve izole proteinler bunların içeriği ve kaliteleri 1-2-3 sınıf olarak ayrılıyor ve arkalarındada yazıyor.
Evet doğru creatine monohidratta bu şekilde. Kompleksler ayrıO zaman en ucuz kreatin ile en pahalı kreatin arasında hiç fark yok doğru mu anladım tamamıyla aynı performansa sahip