- Tepki
- 31
Fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum sizce hangi wirelles kulaklığı alayım
HyperX Cloud 2
Logitech G733
HyperX Cloud 2
Logitech G733
ben olsam logitech g733 tercih ederdim, çok hafif kafada hissedilmiyor, ses kalitesi fps oyunları için fazlasıyla iyi, mikrofonu da aynı şekilde iş görür, uzun saatler kullanacaksan kesinlikle başında ağırlık ve ağrı yapmazFps ve hikayeli oyunlar oynuyorum sizce hangi wirelles kulaklığı alayım
HyperX Cloud 2
Logitech G733
Şimdi ben uzun süre kullanıyorum bilgisayarı şuanki kulaklık ağrı yapıyor bi süre sonra ayrıca logitech e tamam dedim fakat ürün yorumlarını inceledim sesi az diyorlar ben müzikte dinliyorum bu yüzden tedirgin oldum açıkcasıben olsam logitech g733 tercih ederdim, çok hafif kafada hissedilmiyor, ses kalitesi fps oyunları için fazlasıyla iyi, mikrofonu da aynı şekilde iş görür, uzun saatler kullanacaksan kesinlikle başında ağırlık ve ağrı yapmaz
Hocam logitech severim ürün yorumlarına baktım sesi az diyorlarLogitech bence daha iyi. çok rahat bir yapısı var kulağında kulaklık yok gibi, ama yinede kendin biliceksin satış mağzalarında gidip deniyebilirsin.
Hocam sesine az demişlerben olsam logitech g733 tercih ederdim, çok hafif kafada hissedilmiyor, ses kalitesi fps oyunları için fazlasıyla iyi, mikrofonu da aynı şekilde iş görür, uzun saatler kullanacaksan kesinlikle başında ağırlık ve ağrı yapmaz
Logitech bence daha iyi. çok rahat bir yapısı var kulağında kulaklık yok gibi, ama yinede kendin biliceksin satış mağzalarında gidip deniyebilirsin.